liveblog | 10 november

Winkeldief gezocht • man valt van dak

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 10 november, 21:55 uur
21:55

File op A2 na ongeluk

Na een ongeval bij Waardenburg staat er file op de A2. Rijd je vanaf Den Bosch richting Utrecht, dan kom je bij Hedel in de file.
Drie van de vier rijstroken zijn afgesloten omdat er voorwerpen op het wegdek liggen. De linkerrijstrook is open. Momenteel is er 30 minuten vertraging.
18:30

Getuigen huiselijk geweld gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van huiselijk geweld in Zevenaar. Afgelopen woensdagavond ging het rond 23.00 uur mis in de omgeving van de Karel van Gelrestraat.
Het slachtoffer zou meermaals om hulp hebben geroepen.
18:25

Politie zoekt getuigen autobrand

De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand, donderdagochtend aan de Joppelaan in Joppe. Tussen 05.45 en 06.30 vloog daar een voertuig in brand.
14:00

Politie zoekt dief in winkel

In een supermarkt in Wageningen heeft een man onlangs een telefoon gejat van een andere bezoeker. De politie verspreidt nu een geblurde foto van de man. Als hij zich niet meldt, worden er herkenbare beelden verspreid.
Ook mensen die de men herkennen mogen zich melden.
De politie heeft deze foto van de man verspreid.
De politie heeft deze foto van de man verspreid. © Politie Renkum en Wageningen / Instagram
10:20

Man gewond na val van dak

In Apeldoorn is een man gewond geraakt na een val van een dak. Dat gebeurde vrijdag aan de Tweelingenlaan. Volgens een 112-fotograaf ter plaatse gaat het om een bedrijfsongeval. De man zou tijdens werkzaamheden van een bedrijfspand zijn gevallen. Er zijn veel hulpdiensten ter plaatse.
Het is niet duidelijk hoe het mis is gegaan. De politie en de arbeidsinspectie gaan onderzoek, vertelt de fotograaf.
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. © Luciano de Graaf
07:00

Ongeval bij A1

Op de A1 bij Hoevelaken is donderdagavond een auto van de weg geraakt. De bus belandde ondersteboven in de sloot. De bestuurder raakte hierbij gewond, zo meldt de politie. Er zou ook een vrachtwagen bij betrokken geweest zijn.
De politie zoekt getuigen van het ongeval. Wie meer weet, mag zich melden.
De auto op de kant bij de A1.
De auto op de kant bij de A1. © Persbureau Heitink