liveblog | 5 november

Busje knalt op auto • gestolen BMW duikt op

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 5 november, 19:15 uur
19:15

Busje knalt op auto

Een bestelbus is zondagmiddag op de Huygenslaan vlak voor de rotonde met de Roosendaalseweg in Arnhem op een geparkeerde auto geklapt. De in de bus aanwezige hond leidde de bestuurder dusdanig af, dat een geparkeerde auto over het hoofd werd gezien. Niemand raakte gewond. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en werden afgesleept.
De voertuigen moesten worden afgesleept.
De voertuigen moesten worden afgesleept. © Persbureau Heitink
13:30

Arnhemmers ernstig gewond bij auto-ongeluk

Twee Arnhemmers zijn zondagochtend ernstig gewond geraakt bij een zwaar auto-ongeluk in Breda. De mannen van 21 en 22 jaar zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.
Lees hier het artikel of bekijk de video.
Arnhemmers ernstig gewond bij auto-ongeluk
07:00

Auto ramt lantaarnpaal

Op de Gildenlaan in Apeldoorn is vannacht een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Parlevinkershoeve.
De bestuurder verloor de macht over het stuur en belandde in de berm. Volgens een 112-correspondent ter plaatse bleef het bij blikschade. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.
De auto raakte zwaar beschadigd, net als de lantaarnpaal
De auto raakte zwaar beschadigd, net als de lantaarnpaal © Persbureau Heitink
06:00

Gestolen BMW duikt op

Een in Engeland gestolen BMW dook deze week op een onverwachte plek op: het laadruim van een langs de snelweg A50 geparkeerde vrachtwagen.
De auto was grotendeels uit elkaar gehaald. Dat doen dieven vaker om zo de losse onderdelen te verkopen. Toch vergaten ze blijkbaar de GPS-tracker van de auto uit te zetten. Door dat apparaatje kon de verzekeraar de auto opsporen. Toen duidelijk werd dat die bij Renkum langs de A50 stond, werd de Nederlandse politie ingeschakeld. Agenten vonden de auto uiteindelijk in het laadruim.
05:00

Gewond automobilist vlucht na ongeval

Op de A12 tussen Zevenaar en de Duitse grens heeft vrijdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een bestelwagen botste met hoge snelheid achterop een vrachtwagen.
Toen de chauffeur poolshoogte ging nemen, was de automobilist er al vandoor. Gezien het bloed in het busje, moet de bestuurder gewond zijn geraakt.
Lees hier het hele artikel of bekijk de video.
Automobilist vlucht na ernstig ongeluk op A12