liveblog | 2 november

Auto's botsen • boeteregen tijdens controle

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 2 november, 20:00 uur
donderdag 2 november
20:00

Auto geraakt in de flank door bezorgwagen

Op de Zwolseweg in Apeldoorn zijn een bezorgwagen van de Albert Heijn en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De bezorgwagen is in de flank van de personenauto terecht gekomen. De bestuurster van de auto is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
De bezorgwagen kon zonder problemen zijn weg vervolgen. De personenauto heeft flinke schade opgelopen waarbij de airbags zijn afgegaan. Een berger heeft de auto moeten wegslepen.
Auto geraakt in de flank door bezorgwagen
Auto geraakt in de flank door bezorgwagen © Luciano de Graaf
16:41

Aanrijding in Westervoort

Bij een aanrijding in Westervoort hebben donderdag twee auto's flinke schade opgelopen. Het ging mis op de kruising van de Rivierweg met Het Ambacht. Volgens een 112-verslaggever kwam de botsing door een voorrangsfout. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen afgesleept. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.
Het ging mis op de kruising van de Rivierweg met Het Ambacht
Het ging mis op de kruising van de Rivierweg met Het Ambacht © Persbureau Heitink
13:25

Boeteregen tijdens controle

De politie heeft woensdag in Nijmegen een grote controle gehouden. Dat gebeurde samen met onder meer de Belastingdienst en de Douane. Op de IJpenbroekweg werden 135 voertuigen gecontroleerd.
Dat had een stroom aan bekeuringen tot gevolg. Er zijn er 64 uitgedeeld voor zaken als een verlopen Apk-keuring, kapotte verlichting en andere kleinere overtredingen. Er is een persoon aangehouden omdat hij of zij zich niet kon identificeren. Twee bestuurders bleken geen geldig rijbewijs te hebben en twee bestuurders reden onder invloed van drank of drugs.
Ook zijn drie voertuigen in beslag genomen. Er is voor meerdere duizenden euro's aan openstaande boetes geïnd.
12:22

Boom valt om naast A1

Ook langs de A1 is donderdag een boom omgewaaid. Dat gebeurde op het traject Amsterdam-Apeldoorn tussen de knooppunten Hoevelaken en Barneveld. Als gevolg van de omgewaaide boom heeft Rijkswaterstaat twee rijstroken moeten dichtgooien. Dat leidt tot een file van 4 kilometer en een vertraging van zo'n 25 minuten, zegt de ANWB.
11:22

Video van gevallen boom

Bekijk hier de beelden van de gevallen boom:
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht