Arnhem en omstreken

Ravage na explosie bij woning, politie zoekt de dader

De ravage na de knal.
De ravage na de knal. © politie/Plaats Delict
ARNHEM - Een ravage bij een woning in de Arnhemse wijk Kronenburg. Mogelijk door zwaar vuurwerk sneuvelden de ramen van het huis. De politie zoekt de dader.
De mensen in het huis kregen rond 16.00 uur de schrik van hun leven. “Het is een wonder dat er niemand gewond is geraakt”, zegt politiewoordvoerder Simone van Dijk in Plaats Delict.
Op het moment van de knal waren twee mensen in de woning aan het Schepen van Doornickpad. De dader nam een enorm risico, want dit had heel anders kunnen aflopen, oordeelt de politie.

Bewoner weet het niet

Politieonderzoek moet uitwijzen wie dit op zijn geweten heeft. De bewoner zegt het niet te weten en dus zoekt de politie haar heil bij het publiek.
De politie wil graag weten wie achter deze explosie zit die plaatsvond rond 16.00 uur op maandag 16 oktober. Ook is ze benieuwd naar camerabeelden uit de buurt waar de dader misschien op te zien is.
Ramen kapot na knal

Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Herken je iemand? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2023480444.