liveblog | 25 oktober 2023

Gewonde bij ongeval • spuger meldt zich

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 25 oktober 2023, 20:22 uur
woensdag 25 oktober 2023
20:22

Politie zoekt vrouw voor spugen naar buschauffeuse

Update: De vrouw heeft zich gemeld.
18:00

Gewonde bij ongeval op A12

Op de A12 bij Ede is woensdagmiddag een auto van de weg geraakt en in het water beland. Volgens een 112-correspondent slaagden omstanders en de brandweer erin om de bestuurder op het droge te brengen.
Het slachtoffer is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van het letsel is niets bekend. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval kon gebeuren.
Hulpdiensten op de plek van het ongeval.
Hulpdiensten op de plek van het ongeval. © Persbureau Heitink
13:20

Groot gaslek in Culemborg

Meerdere woningen en bedrijven in Culemborg zijn ontruimd vanwege een groot gaslek. Dat laat Veiligheidsregio Gelderland-Zuid weten. Hulpdiensten zijn groots uitgerukt voor het incident.
Groot gaslek in Culemborg.
Groot gaslek in Culemborg. © Persbureau Heitink
13:15

Aanhoudingen en een inval in Barneveld

Een grote politiemacht viel dinsdagavond binnen op een agrarisch terrein aan de Scherpenzeelseweg bij Barneveld. Dit deden ze nadat agenten twee mannen hebben aangehouden die gevaarlijke stoffen bij zich hadden.
11:25

Auto in sloot

Twee auto's zijn woensdagochtend op de Zevenaarseweg in Angerlo met elkaar in botsing gekomen. Eén voertuig is daarbij naast de weg in een sloot terechtgekomen.
Er zijn geen personen gewond geraakt, maar er is wel flinke schade aan de auto's ontstaan. Beide voertuigen worden afgesleept door een bergingsbedrijf.
Eén van de auto's belandde in een sloot.
Eén van de auto's belandde in een sloot. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
11:00

Gewonden bij ongeluk A12

Op de A12 ter hoogte van Arnhem zijn twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Dat gebeurde in richting van Duitsland tussen de knooppunten Waterberg en Velperbroek.
Volgens een videocorrespondent ter plaatse raakte de auto in een slip, waarop het voertuig over de kop sloeg. Een van de twee inzittenden zou daarbij uit de auto geslingerd zijn.
Volgens de correspondent zijn allebei de inzittenden naar het ziekenhuis gebracht. De politie kan bevestigen dat er sowieso één persoon naar het ziekenhuis is gebracht.
De auto is fors beschadigd.
De auto is fors beschadigd. © Roland Heitink/Persbureau Heitink