liveblog | 21 oktober 2023

Vermiste man terecht • dode in woning Nijmegen

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 21 oktober 2023, 22:21 uur
zaterdag 21 oktober 2023
22:21

Vermiste man is terecht

De politie in Arnhem is niet langer op zoek naar een vermiste man op leeftijd. Eerder op de dag werden zijn naam en foto bekendgemaakt, in de hoop dat het publiek naar hem zou uitzien. Rond 22.20 uur laat de politie weten dat de vermiste man weer terecht is.
20:51

Overledene in Nijmegen is geen misdrijf

De overleden persoon die zaterdag in Nijmegen werd gevonden, is niet het slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat laat de politie in de avond weten. 's Middags startte de politie een onderzoek na de vondst van een overledene in een woning aan de Tolhuis 40e straat in Nijmegen. Toen was de doodsoorzaak nog niet duidelijk: inmiddels is bekend dat een misdrijf is uitgesloten.
De politie deed zaterdag onderzoek in Nijmegen.
De politie deed zaterdag onderzoek in Nijmegen. © Persbureau Heitink
16:14

Auto te water

In Beuningen reed een automobilist vanmiddag het water langs de A73 in. Meerdere hulpdiensten kwamen op het ongeluk af, maar het bleef beperkt tot een nat pak voor de bestuurder. Een tractor trok de auto uit het water.
De tractor haalt de auto uit het water.
De tractor haalt de auto uit het water. © Lars Schwachöfer/Persbureau Heitink
15:24

Overleden persoon gevonden in Nijmegen

De politie heeft zaterdag een overleden persoon gevonden in een woning aan de Tolhuis 40e straat in Nijmegen. De doodsoorzaak van de gevonden persoon is nog niet duidelijk: de politie doet daar onderzoek naar, evenals naar de identiteit van de persoon.
In de Tolhuis 40e straat in Nijmegen is politie aanwezig.
In de Tolhuis 40e straat in Nijmegen is politie aanwezig. © Persbureau Heitink
15:11

Brand in leegstaande woning

De leegstaande woning bevindt zich aan het einde van een pad.
De leegstaande woning bevindt zich aan het einde van een pad. © Persbureau Heitink
Aan de Bennekomsekade in Bennekom woedt zaterdagmiddag een uitslaande brand in een woning met rieten kap. De hulpdiensten zijn met meerdere eenheden bezig de vlammen te bestrijden.
13:38

Lange file op de A1

Verkeer op de A1 vanuit Amersfoort staat lang in de file na een ongeluk. Daarbij waren volgens een correspondent meerdere auto's betrokken. Twee inzittenden van de auto's worden nagekeken in toegesnelde ambulances, een van hen ging daadwerkelijk mee.