liveblog | 16 oktober 2023

Auto op de kop • ongeval Lunteren

Op zoek naar actueel 112-nieuws in Gelderland? Je vindt het in ons 112-liveblog. Dat geeft een snel overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 16 oktober 2023, 22:13 uur
maandag 16 oktober 2023
22:13

Auto op de kop in sloot

Op de Kraatsweg in Bennekom is een auto op de kop in de sloot beland. Volgens een fotocorrespondent hebben omstanders de bestuurder uit de auto weten te bevrijden.
Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk. De bestuurder raakte lichtgewond en is nagekeken in de ambulance. Er waren geen anderen betrokken bij het ongeluk.
De bestuurder raakte lichtgewond
De bestuurder raakte lichtgewond © Persbureau Heitink
21:47

Ongeluk Lunteren

Op de Edeseweg in Lunteren is rond 21.00 uur een ongeluk gebeurd. Een automobilist verloor waarschijnlijk de macht over het stuur en kwam uiteindelijk aan de overkant van de weg tegen een boom tot stilstand. Er waren geen andere automobilisten bij het ongeluk betrokken.
Politie en ambulance kwamen ter plekke. De bestuurder raakte lichtgewond.
De bestuurder raakte licht gewond
De bestuurder raakte licht gewond © Persbureau Heitink
18:50

Veel hinder op A28 door gat

De A28 gaat in de nacht van maandag op dinsdag helemaal dicht voor reparatie, meldt Rijkswaterstaat. Dit wegens een gat in het asfalt bij knooppunt Hoevelaken. De rechterrijstrook blijft tot donderdagochtend afgesloten.
18:10

Ernstig ongeval Ede

In Ede is een ernstig ongeval gebeurd tussen een fietser en een graafmachine, zo meldt een videocorrespondent ter plaatse. Hierbij is de fietser overleden.
17:40

Lichaam in woning

In een appartement in Nijmegen is maandagmiddag een lichaam gevonden. De politie kan nog niet zeggen of het om een natuurlijk overlijden gaat. Leden van de forensische opsporing doen onderzoek in het appartement aan de Leuvensbroek 21e straat.
De politie doet onderzoek
De politie doet onderzoek © Persbureau Heitink
17:05

Explosie in Arnhem

In een appartement aan het Schepen van Doorninckpad in Arnhem heeft maandagmiddag een mogelijke explosie plaatsgevonden. Dat meldt de politie. De politie kreeg rond 16.00 uur een melding van een harde knal. Er zijn verschillende hulpdiensten aanwezig bij het appartementencomplex. De politie is een onderzoek gestart.
Hulpdiensten bij het appartementencomplex.
Hulpdiensten bij het appartementencomplex. © Persbureau Heitink