Rijk van Nijmegen

B&B Vol Liefde kan prijs pakken, Anne en Claudia voeren actie

Anne en Claudia voeren actie voor B&B Vol Liefde.
Anne en Claudia voeren actie voor B&B Vol Liefde. © Omroep Gelderland
De deelnemers van het laatste seizoen van B&B Vol Liefde hebben er al enorm avontuur opzitten, maar donderdagavond wordt dat mogelijk ook nog eens bekroond met een Gouden Televizier-Ring. Anne en Claudia hebben hun outfits al klaarliggen en zijn aanwezig bij de uitreiking.
Het immens populaire realityprogramma over B&B-eigenaren in het buitenland die de liefde zoeken, gaan de strijd aan met sportprogramma De Oranjezomer en de serie Oogappels.
Anne Verkleij uit Boven-Leeuwen en Claudia Hermsen uit Beuningen reisden afgelopen jaar allebei naar Frankrijk voor een potentiele romance met B&B-eigenaar-Walter.
Ongeveer een miljoen kijkers waren in de ban van de driehoeksverhouding in het spirituele centrum in Troche, waar veel werd gedanst en de nodige tranen werden gelaten. Het liep voor beide vrouwen niet uit op een liefde met Walter, maar het avontuur kan dus toch nog een spetterend einde krijgen.

'Goud zit al in ons hart'

Anne en Claudia zullen voor het eerst in hun carrière als realityster de rode loper betreden. Anne Verkleij heeft er super veel zin in, laat ze weten in een filmpje op Instagram. Ze wil overduidelijk met de hoofdprijs naar huis. "Ik zou het heel leuk vinden als jullie allemaal op B&B Vol Liefde stemmen", zegt ze enthousiast.
Ook Claudia kijkt er erg uit naar de feestelijke avond. "Groots dankbaar dat ik erbij mag zijn", aldus de spirituele Claudia. Dat geldt helaas niet voor alle kandidaten. Naast de twee Gelderse vrouwen zullen alleen Olof (Portugal) en Suus (Zweden) aanwezig zijn bij het gala in Carré in Amsterdam. "Was nog mooier geweest dat iedereen erbij kon zijn maar helaas te weinig kaarten", zegt Claudia daarover.
Vanwege de hoge kijkcijfers maakt het programma dikke kans op de overwinning. Claudia snapt de aantrekkingskracht van het programma zelf ook wel. "Aparte figuren wat Nederland juist leuk vindt, er gebeuren dingen die 'niet horen'", zegt ze daarover.
Ook als het programma niet wint, kan ze daar zeker mee leven: "Het goud zit al in ons hart, dat is de winst."