liveblog | 12 oktober 2023

Frontale botsing • ongeluk Sint Annastraat

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2023, 08:54 uur
08:54

Twee gewonden op N-weg

Beide auto's raakten flink beschadigd
Beide auto's raakten flink beschadigd © Jan Frens/LDGFotografie
Bij een ongeluk op de N795 tussen Epe en Nunspeet zijn donderdagochtend twee mensen gewond geraakt. Een bestelbusje en een auto botsten rond 6.30 uur op elkaar.
06:34

Frontale botsing

Aan de Galvanistraat in Ede heeft woensdagavond een frontale botsing tussen twee auto's plaatsgevonden. Daarbij zijn drie personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht, aldus een videocorrespondent ter plaatse. Beide voertuigen zijn flink beschadigd geraakt. Een van de auto's kwam tegen een boom tot stilstand. Het is niet bekend hoe het zo mis heeft kunnen gaan, dit wordt onderzocht.
Het ging flink mis op de Galvanistraat.
Het ging flink mis op de Galvanistraat. © Persbureau Heitink
06:01

Dode en gewonde bij steekincident

Het steekincident speelde in de omgeving van de Gerard Doustraat in Zutphen.
Het steekincident speelde in de omgeving van de Gerard Doustraat in Zutphen. © Persbureau Heitink
Bij een steekincident in Zutphen is woensdagavond iemand om het leven gekomen. Een tweede persoon is opgenomen in het ziekenhuis.
05:51

Botsing vrachtwagen, auto total loss

Auto en vrachtwagen botsen op elkaar.
Auto en vrachtwagen botsen op elkaar. © Persbureau Heitink
Een auto en een vrachtwagen zijn op elkaar gebotst, woensdagavond, op de Sint Annastraat in Nijmegen. De auto is total loss geraakt na de aanrijding en deze is weggesleept met een berger. De deur van de auto is door de brandweer eruit geknipt en de bestuurder is met onbekend letsel meegenomen naar ziekenhuis.
De reden van de botsing tussen de twee voertuigen is nog onbekend. Als gevolg van de aanrijding raakte de dieseltank van de vrachtwagen beschadigd, maar deze lekte geen diesel. De chauffeur van de vrachtwagen is niet gewond geraakt.
05:07

Auto rijdt tegen boom

Een auto reed woensdagmiddag bij een eenzijdig ongeval tegen een boom aan. De auto reed rond 16:40 uur in de baron van nagelstraat in Voorthuizen toen het misging. De bestuurder van de Mercedes is in de ambulance nagekeken op eventuele verwondingen.
De bestuurder botste tegen een boom.
De bestuurder botste tegen een boom. © Persbureau Heitink