Achterhoek

Zeddammer (49) en zijn vader (79) overleden bij ongeluk in Thailand

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Matt Hunt
ZEDDAM - Een 79-jarige vader en zijn 49-jarige zoon uit Zeddam zijn zondag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Thailand. De twee zaten in een auto die volgens Thaise media tegen een betonnen vangrail botste.
Het ongeval gebeurde in Nakhon Ratchasima, een stad in de buurt van de hoofdstad Bangkok. Volgens Thaise media zou de 79-jarige bestuurder mogelijk in slaap zijn gevallen, waardoor het dodelijke ongeluk kon gebeuren. Een derde inzittende, een 70-jarige Nederlander, liep lichte verwondingen op bij het ongeval.
De 49-jarige Zeddammer vertrok donderdag naar Thailand om naar zijn vader te gaan. Hij woonde daar volgens kennissen al meer dan twintig jaar. De man uit Zeddam had een handelsbedrijf langs de weg tussen Etten en zijn woonplaats. Hij was vader van twee kinderen.
Nabestaanden hebben volgens mediapartner REGIO8 maandag een bericht op social media geplaatst: “Gisteren hebben we ongelooflijk verdrietig nieuws gekregen dat Freddy en zijn vader Fred zijn verongelukt bij een verkeersongeval in Thailand. Helaas lukt het niet om iedereen persoonlijk te informeren, daarom dit bericht. Het is onwerkelijk en niet te bevatten...”