liveblog | 2 oktober

Drugslab opgerold • fietser aangereden

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 2 oktober, 20:31 uur
20:31

Voertuigbrand in Gendt

Rond 19.15 uur werd de brandweer Gendt opgeroepen voor een voertuigbrand. Er ontstond veel rook in het voertuig door de brand. De brandweer heeft het voertuig kunnen blussen. De oorzaak van de brand is nog niet gevonden, wel is de auto total loss.
Er kwam veel rook bij de autobrand vrij
Er kwam veel rook bij de autobrand vrij © Persbureau Heitink
20:25

Schuur in brand in Oosterbeek

In een schuur in Oosterbeek achter een woning aan de Johannaweg heeft maandagavond een brand gewoed. De hulpdiensten werden rond 18.40 uur gealarmeerd. De bewoner van de woning hoorde thuis een knal. Het bleek dat er een hoverboard tijdens het laden in brand was gevlogen. De brandweer heeft ter plaatse het vuur kunnen blussen.
De brandweer kon de brand ter plekke blussen
De brandweer kon de brand ter plekke blussen © Persbureau Heitink
20:22

Fietser gewond door ketting

Politie is aanwezig op de Triasgracht.
Politie is aanwezig op de Triasgracht. © Omroep Gelderland.
Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt door een ketting die over het fietspad gespannen was. De politie is nu op zoek naar getuigen.
20:18

Gewonde bij botsing in Barneveld

In Barneveld op de rotonde Buru met de Tanimbar is maandagavond een persoon gewond geraakt na een botsing met een auto. Deze persoon zou achterop een brommer hebben gereden. De bestuurder van de brommer moest op de rotonde hard remmen waardoor de bijrijder hard ten val kwam. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.
De bijrijder van de brommer raakte gewond
De bijrijder van de brommer raakte gewond © Persbureau Heitink
19:12

Drugslab opgerold

Aan de Nieuweweg in Wijchen is zondag een drugslab opgerold. Er zijn drie verdachten aangehouden: een man van 40 jaar uit Druten en twee mannen (24 en 37 jaar) uit Eindhoven. Het lab was volgens de politie nog in bedrijf. Er werden diverse grondstoffen aangetroffen die bruikbaar zijn voor het maken van drugs. De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien, contact op te nemen.
19:07

Aanrijding in Laag-Soeren

Het ging mis in Laag-Soeren.
Het ging mis in Laag-Soeren. © Persbureau Heitink
In Laag-Soeren heeft maandag op een kruising een aanrijding plaatsgevonden. Rond 18.00 uur gebeurde het ongeluk. De fietser stak vanaf Harderwijkerweg de Van Zwietenlaan in. Hierbij werd ze aangereden door een automobilist. De fietser kwam na de botsing ten val en raakte gewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, aldus een videocorrespondent ter plaatse.