liveblog | 24 september

Auto tegen boom • voetbalfans doen goede daad

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 24 september, 20:28 uur
20:28

Auto tegen boom

Op de Deelenseweg bij Deelen, ten noorden van Arnhem, raakte een automobiliste zondagavond van de weg. Ze botste vervolgens frontaal tegen een boom. De vrouw raakte gewond en werd aanvankelijk opgevangen in een naastgelegen boerderij.
Vorige maand ging het in dezelfde bocht ook al mis, meldt een fotocorrespondent.
In Deelen botste een auto frontaal op een boom.
In Deelen botste een auto frontaal op een boom. © Persbureau Heitink
18:30

Voetbalsupporters doen goede daad

Voetbalsupporters komen soms negatief in het nieuws, schrijft de politie op Instagram. Maar dat geldt niet voor de supporters die een tas met waardevolle inhoud vonden op het station in 't Harde. Zij verrichtten absoluut een goede daad, want de tas gaat terug naar de gelukkige eigenaar in Duitsland.
14:34

Motorrijder botst op trekker

De bestuurder van een motor raakte zondagmiddag gewond door een botsing met een trekker. Dat gebeurde op de Hummeloseweg in Zelhem.
De motorrijder wilde de trekker inhalen, maar die sloeg net op dat moment linksaf de Wittebrinkweg in. Een aanrijding was het gevolg. De motorrijder is met verwondingen aan een been afgevoerd naar het ziekenhuis in Doetinchem.
De motor kwam in botsing met een linksafslaande trekker.
De motor kwam in botsing met een linksafslaande trekker. © 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited
13:45

Auto op de kop in sloot

Een auto is zondagmiddag op de kop in een sloot langs de N18 bij Westendorp beland. Hulpdiensten kwamen na de melding ter plaatse om de slachtoffers op het droge te helpen. Het zou gaan om een man en twee vrouwen.
Volgens een 112-correspondent ter plaatse zijn alle slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het eenzijdige ongeval kon gebeuren, is niet bekend.
Brandweerlieden hebben de slachtoffers uit de auto gehaald
Brandweerlieden hebben de slachtoffers uit de auto gehaald © 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited
13:00

Dode op straat blijkt geen misdrijf

De dode man die zaterdagochtend op straat werd aangetroffen in een woonwijk in Zaltbommel, is niet door een misdrijf overleden. Dat meldt de politie zondag.
Het stoffelijk overschot lag op de Huibersakker. Om privacyredenen heeft de politie de identiteit van de man en de doodsoorzaak niet bekendgemaakt.
Na de vondst werden er schermen geplaatst en een tent opgezet.
Na de vondst werden er schermen geplaatst en een tent opgezet. © Hans Verbeek / Meesters Multi Media
11:00

Aanhouding na vechtpartij

Na een melding van een vechtpartij op de Langenhorst in Ede heeft de politie een 23-jarige man uit die plaats aangehouden als verdachte. Hij zou iemand in de nacht van zaterdag op zondag hebben gestoken. Het slachtoffer is daarna zelf naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling, meldt de politie.
De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Een stuk gereedschap dat op straat lag, is als mogelijk bewijsstuk meegenomen. Verder zou een andere man lichtgewond zijn geraakt. Deze persoon heeft aangifte gedaan.
Wat de aanleiding was voor de vechtpartij is niet duidelijk. De politie gaat vandaag verder met het horen van mogelijke getuigen, het slachtoffer en de verdachte.
De politie was met meerdere eenheden ter plaatse
De politie was met meerdere eenheden ter plaatse © Luke Beens / Persbureau Heitink