liveblog | 23 september

Bedrijfsbus volledig uitgebrand • fietsster botst tegen auto

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 23 september, 18:35 uur
18:35

Botsing kruispunt Ede

Twee auto's zijn zaterdagmiddag in botsing gekomen. Dit gebeurde op het kruispunt de Kastelenweg met de Veenderweg in Ede. De schade lijkt groot.
Volgens een fotocorrespondent ter plaatse raakte niemand bij het ongeval ernstig gewond. De politie vermoed dat één van de partijen door het rode verkeerslicht is gereden.
Beide auto's raakten zwaar beschadigd.
Beide auto's raakten zwaar beschadigd. © Persbureau Heitink
18:25

Bedrijfsbus volledig uitgebrand

Een bedrijfsbus is zaterdagmiddag op de parkeerplaats van de A28 bij 't Harde volledig uitgebrand. De oorzaak is nog onduidelijk. Volgens een videocorrespondent ter plaatse komt het vermoedelijk door een brandstoflekkage. De brandweer heeft de brand inmiddels geblust.
De bedrijfsbus is helemaal uitgebrand.
De bedrijfsbus is helemaal uitgebrand. © Stefan Verkerk / NewsUnited
17:55

Fietser botst tegen auto

Een fietsster botste zaterdagmiddag tegen een auto op de Rooseveltstraat in Barneveld. Daardoor raakte ze gewond.
Het ongeluk gebeurde bij de oversteek van Valkhof naar het Jan Seppenplein. Vermoedelijk zag de automobilist de fietser op de oversteekplaats over het hoofd, ondanks de grote waarschuwingsborden.
Volgens een fotocorrespondent ter plaatse is de vrouw in een vacuümmatras per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man in de auto raakte volgens de correspondent niet gewond.
Het ongeluk gebeurde bij de oversteekplaats op de Rooseveltstraat.
Het ongeluk gebeurde bij de oversteekplaats op de Rooseveltstraat. © Persbureau Heitink
12:30

Automobilist slaat op de vlucht

Een automobilist is vrijdagavond op de vlucht geslagen bij een grote verkeerscontrole op de Van Nieuwenhuijzenweg in Wolfheze. De persoon rende het bos in en liet een bijrijder achter in de auto.
Een auto wordt aan een grondige inspectie onderworpen tijdens de controle
Een auto wordt aan een grondige inspectie onderworpen tijdens de controle © 112NieuwsWageningen / Persbureau Heitink
10:00

Meisje (12) gewond bij ongeval

Op de Staverdenseweg in Elspeet is vrijdagavond een 12-jarig meisje aangereden door een bedrijfsbus. Ze raakte daardoor gewond.
Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur, toen het kind de weg wilde oversteken. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse © Damian Ruitenga / NewsUnited
08:30

Auto over de kop in maisveld

Op de Voorste Kerkweg in Beekbergen is zaterdagochtend een auto midden in een maisveld beland. Volgens een 112-correspondent sloeg de wagen daarbij meerdere keren over de kop. De bestuurder zou er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen.
Volgens de correspondent was de man onder invloed van alcohol. Hij is daarom meegenomen naar het politiebureau. Een bergingsbedrijf heeft zijn zwaar beschadigde auto afgesleept.
In Beekbergen is zaterdagochtend een auto in een maisveld beland
In Beekbergen is zaterdagochtend een auto in een maisveld beland © Luciano de Graaf