liveblog | 22 september

Botsing bij A15 • scooterrijder gelanceerd

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 22 september, 21:39 uur
21:39

Botsing bij A15

Twee automobilisten zijn vrijdagavond met elkaar in botsing gekomen op de toerit van de A15 bij Echteld. Rond 20.00 uur ging het mis op het viaduct van de Prins Willem-Alexanderweg. Hoe het precies mis kon gaan, is nog onduidelijk. Eén van de bestuurders zou gewond zijn geraakt, zegt een 112-verslaggever die naar de plek van de aanrijding is gegaan. Hij zou naar het ziekenhuis zijn gebracht. Een berger heeft de beide auto's meegenomen.
De schade aan de auto's is fors.
De schade aan de auto's is fors. © Persbureau Heitink
19:33

Auto's botsen in Tiel

Twee automobilisten zijn vrijdagmiddag op elkaar gebotst op de Stephensonstraat in Tiel. Mogelijk gebeurde dat door een voorrangsfout, zegt een 112-correspondent die naar de plek van het ongeval is gegaan. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar hoefde niemand mee te nemen. De auto's raakten fors beschadigd door de klap en zijn beide afgevoerd.
De aanrijding gebeurde op de Stephensonstraat in Tiel.
De aanrijding gebeurde op de Stephensonstraat in Tiel. © Persbureau Heitink
19:23

Auto vliegt uit de bocht

Op de rotonde van de N332 bij Laren is vrijdagavond een auto uit de bocht gevlogen. De precieze toedracht is niet duidelijk. Volgens een 112-verslaggever die op de plek van het ongeluk is geweest, was de bestuurder een man op leeftijd. Hij zou met spoed per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. De auto raakte fors beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgesleept.
Het eenzijdige ongeval gebeurde op de rotonde van de N332 bij Laren.
Het eenzijdige ongeval gebeurde op de rotonde van de N332 bij Laren. © NewsUnited
18:15

Scooterrijder gelanceerd

Een scooterrijder is vrijdag gewond geraakt toen hij over een uitstekende tegel op het fietspad reed en werd gelanceerd. De man reed rond 17.30 uur over het fietspad langs de Varsseveldseweg in de richting van het centrum van Lichtenvoorde, toen hij de uitstekende tegel niet zag. Nadat hij in contact kwam met de tegel werd hij gelanceerd en liep hij een hoofdwond op, zegt een 112-verslaggever die ter plaatse is gegaan.
De man zou een hoofdwond hebben overgehouden aan zijn val, ook al droeg hij volgens de verslaggever een helm. Ambulancepersoneel heeft hem meegenomen naar het ziekenhuis. De politie ter plaatse heeft aangegeven bij de gemeente melding te zullen maken van de loszittende tegel.
Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.
Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. © 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited
16:35

Politie zoekt getuigen fietsincident Nijkerkerveen

De politie in Nijkerkerveen is op zoek naar getuigen van een fietsincident dat op woensdag 23 augustus 2023 omstreeks 11.00 uur plaatsvond op de Domstraat te Nijkerkerveen. Een fietsende jongen is toen opzettelijk tegen het slachtoffer gereden, die als gevolg letsel opliep. Voor het incident sprak de jongen de fietser aan op zijn verkeersgedrag, wat waarschijnlijk de aanleiding was voor de mishandeling.
Ben jij getuige geweest van dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
De politie is op zoek naar een getuigen.
De politie is op zoek naar een getuigen. © Jasper Lindner/Omroep Gelderland
15:24

Vrouw bekneld onder trekker

Bij een ongeval aan de Zandkampsesteeg in Zoelen is vrijdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze raakte bekneld onder een trekker die in de sloot was gereden tussen een fruitboomgaard en een maïsveld.