liveblog | 21 september

Grote brand woonwijk • meisje gewond

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 21 september, 17:30 uur
17:30

Fietsers gewond bij botsing

Op de N233 in Rhenen / Kesteren is een fietser zwaar gewond geraakt bij een botsing met een fietsster. Volgens een videocorrespondent ter plaatse fietste een meisje vanuit Rhenen richting Kesteren, en kwam een man uit tegenovergestelde richting aan fietsen. Mogelijk hebben ze elkaar niet gezien en botsten tegen elkaar. Beiden raakten gewond en zijn door de ambulance afgevoerd. De man werd onder begeleiding van de trauma-arts naar het Radboud in Nijmegen gebracht.
Twee gewonden bij een botsing van fietsers.
Twee gewonden bij een botsing van fietsers. © Persbureau Heitink
17:02

Scooterrijder gewond bij ongeval

Een scooterrijder raakte donderdagmiddag gewond bij een botsing met een auto op de kruising Waterstraat met de Broekstraat in Velp. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De scooterrijder raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeluk ondervond het verkeer korte tijd flinke hinder.
Bij een botsing in Velp raakte een scooterrijder gewond.
Bij een botsing in Velp raakte een scooterrijder gewond. © Sebastiaan Kleijn/ Persbureau Heitink
12:31

Roetdeeltjes in Tiel

12:11

Grote brand in woonwijk

Op de zolder van een woning aan de Kempenaerstraat in Winterswijk is donderdagmiddag een grote brand uitgebroken. Bij de brand komt veel rook vrij. Naastgelegen panden zijn ontruimd. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.
11:57

Beelden woningbrand Tiel

Brand in woning met rieten kap
10:22

Uitslaande brand in woning met rieten kap

Brand in een woning met rieten kap
Brand in een woning met rieten kap © Persbureau Heitink
Aan de Sportparklaan in Tiel woedt donderdagochtend een brand in een woning met een rieten kap. De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt.