liveblog | 17 september 2023

Arrestaties na inbraak • auto's hard op elkaar

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 17 september 2023, 20:03 uur
20:03

Verdachten opgepakt na inbraak

16:57

Auto in sloot

Twee inzittenden van een auto in Vaassen haalden zondag bijna een nat pak toen ze bij Kasteel Cannenburch het water in reden.
Het ging rond 15.45 uur mis door onbekende oorzaak. De optrommelde hulpdiensten hoefden weinig te doen, want de inzittenden klauterden zelfs uit het voertuig. Een van hen werd voor controle vervoerd naar het ziekenhuis.
De auto belandde met de neus in het water.
De auto belandde met de neus in het water. © Luciano de Graaf
15:37

Harde botsing in Lunteren

Op de Meulunterseweg in Lunteren heeft vanmiddag een botsing plaatsgevonden. Twee auto's knalden daar hard op elkaar, meldt een videocorrespondent. Een van de auto's belandde na de botsing in de sloot.
Door het ongeluk is de Meulunterseweg afgesloten. Op de weg gebeuren regelmatig ongelukken.
Een agente bij het ongeval op de Meulunterseweg.
Een agente bij het ongeval op de Meulunterseweg. © Persbureau Heitink
15:03

Vrouw rijdt van talud in Kesteren

Vanmiddag is even na half twee een vrouw van een talud in Kesteren gereden. Ze zou in een bocht de macht over het stuur zijn verloren.
De auto kwam uiteindelijk via de boom tot stilstand, waarna hij zwaargehavend tot stilstand kwam. Een berger heeft de auto uiteindelijk meegenomen.
De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Hulpdiensten ontfermden zich over de vrouw en de auto.
Hulpdiensten ontfermden zich over de vrouw en de auto. © Persbureau Heitink
12:01

Jongen (17) neergestoken in Aalten

Jongen (17) neergestoken in Aalten
10:51

Nachtagenten Tiel hebben handen vol aan dronken rijders

Agenten in Tiel hadden vannacht hun handen vol aan beschonken bestuurders. Op het Instagramaccount van Wijkagent Tiel Centrum schrijft dat een man dusdanig slecht reed, dat hij na een alcoholcontrole is meegenomen naar het bureau.
Drie andere mannen werden even later door de politie gewaarschuwd omdat ze dusdanig veel hadden gedronken, dat ze het absoluut niet in hun hoofd moesten halen om in hun auto te stappen. Toen de agenten na enige tijd toch hoorden dat de auto was weggereden, stelden zij een zoektocht in. De wagen werd aangetroffen in Kesteren en de bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.