Arnhem en omstreken

Getuige gezocht van zware mishandeling in Arnhem

Deze man kan een sleutelrol spelen in het onderzoek.
Deze man kan een sleutelrol spelen in het onderzoek. © Omroep Gelderland/politie
ARNHEM - Twee mannen zijn in de nacht van 2 september flink mishandeld door een groepje jonge mannen op het Velperplein in Arnhem. Een andere man die ook door de groep werd lastiggevallen wordt gezocht. Hij kan een belangrijke getuige zijn van de gebeurtenis. De politie heeft inmiddels zeven verdachten aangehouden, maar om de rol van iedere verdachte scherp te krijgen, is de getuigenverklaring belangrijk.
De mishandeling gebeurde die zaterdagnacht rond 02.15 uur. Na een korte woordenwisseling met het groepje jonge mannen, werden de twee slachtoffers belaagd en meerdere malen tegen hun hoofd en lichaam geschopt en geslagen. De slachtoffers moesten naar het ziekenhuis om behandeld te worden.
Deze man kan een belangrijke rol spelen in het onderzoek
De getuige die wordt gezocht is vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg zijn haar in een knotje, heeft een donkere baard en had een roze polo aan. Hij fietste op een gele herenfiets met voorop een rekje/bagagedrager. De politie heeft de beelden van die nacht geanalyseerd en daaruit bleek dat deze getuige zelf ook is lastiggevallen.

Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Herken je iemand? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie).