liveblog | 7 september

Persoon verdronken • fietsster gewond

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 7 september, 21:30 uur
21:30

Gewonde bij ongeval in Ede

Op de Jan TH Tooroplaan in Ede is donderdagavond rond 21:00 uur een auto van de weggeraakt en heeft vervolgens een boom geraakt. Een persoon raakte bij het ongeval gewond. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk, het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is afgesloten voor verkeer tussen de Vincent van Goghstraat en de Arnold Koningsstraat.
Gewonde bij ongeval in Ede
Gewonde bij ongeval in Ede © Persbureau Heitink
18:00

Recreant overleden in Rijkerswoerdse Plassen

Bij de Rijkerswoerdse Plassen in Elst is vrijdagmiddag een recreant overleden. Het lijkt erop dat de persoon in het water in de problemen kwam.
De reddingsactie was tevergeefs.
De reddingsactie was tevergeefs. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink
15:40

Fietsster aangereden

Op de kruising Schelmseweg met de Amsterdamseweg in Arnhem is donderdagmiddag een vrouw zwaargewond geraakt bij een aanrijding, zo meldt een videocorrespondent ter plaatse.
Rond 14.40 uur gebeurde het ongeluk. De vrouw reed op haar elektrische fiets toen ze door nog onbekende oorzaak bij het oversteken werd aangereden door een automobilist. Er rukte ook een traumahelikopter uit. De vrouw is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Op een kruispunt in Arnhem raakte een fietsster toen ze werd aangereden tijdens het oversteken.
Op een kruispunt in Arnhem raakte een fietsster toen ze werd aangereden tijdens het oversteken. © Persbureau Heitink
15:20

Vrouw verdacht van mishandelen man

Bij het Musispark in Arnhem heeft donderdag begin van de middag een man bij een mishandeling na een ruzie een wond boven zijn oog opgelopen. Rond 12.30 uur werd de politie gealarmeerd. De man gaat aangifte doen en daarom heeft de politie gelijk een vrouw als verdachte aangehouden.
De politie heeft een vrouw aangehouden in het Musispark in Arnhem.
De politie heeft een vrouw aangehouden in het Musispark in Arnhem. © Persbureau Heitink
11:44

Lachgasflessen gedumpt

De politie in Lochem wil graag weten wie twaalf flessen lachgas heeft gedumpt aan de Marsweg in Joppe en negen flessen aan de Amelterweg in Gorssel. De flessen werden woensdagavond en donderdagochtend ontdekt. Wie weet waar de flessen vandaan komen of wie ze op een onverlaten plek heeft achtergelaten, wordt gevraagd contact te leggen met de politie.
Een deel van de gedumpte lachgasflessen in Lochem.
Een deel van de gedumpte lachgasflessen in Lochem. © Politie Lochem / Facebook
07:57

Ongeluk in Ede

Het ongeluk aan de Frankeneng in Ede.
Het ongeluk aan de Frankeneng in Ede. © Persbureau Heitink
Er heeft donderdagochtend aan de Frankeneng in Ede een ongeluk plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een bestelbus. De man op de scooter raakte hierbij gewond aan zijn been, meldt een videocorrespondent ter plaatse. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar het ongeluk.