liveblog | 4 september

Fietsster gewond • ongeluk met vrachtwagens

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 4 september, 16:41 uur
maandag 4 september
16:41

Fietsster gewond

Bij een ongeluk op de Van Heemstraweg (N322) is een vrouw gewond geraakt. Zij stak op haar fiets de weg over en werd daar geraakt door een personenauto.
De vrouw raakte zwaargewond, aldus een fotocorrespondent. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe de aanrijding kon gebeuren.
Hulpdiensten op de N322 bij Rossum.
Hulpdiensten op de N322 bij Rossum. © Meesters Multi Media
13:08

Grap gaat mis

Een uit de hand gelopen stunt met chloor zorgde er maandagochtend voor dat het Candea College in Duiven compleet werd ontruimd. Achthonderd leerlingen belandden op straat toen een plastic fles met chloortabletten uit elkaar klapte op een toilet.
11:49

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van het ongeluk waarbij zondagochtend een motorrijder om het leven kwam. Ook is de politie nog op zoek naar een verdachte.
10:20

Vrachtwagen klapt op voorligger

Twee vrachtauto's zijn maandag met elkaar in aanrijding gekomen op de A1 bij Stroe.
Het ongeval gebeurde rond 9.00 uur ter hoogte van La Place bij Stroe. De chauffeur van de ene vrachtwagen moest volgens een videocorrespondent ter plaatse remmen voor een file voor hem. De chauffeur daarachter zag de file te laat en botste op zijn voorligger.
Door het ongeval staat er een lange file tussen Apeldoorn en Amersfoort. Omdat de cabine van de vrachtwagen is afgebroken van het chassis gaat de berging nog lange tijd duren. Daardoor is de rechterrijstrook dicht. Er is hierdoor vertraging op de A1 richting Amsterdam.
Update: De vertraging is voorbij.
Veel schade aan voorkant vrachtauto.
Veel schade aan voorkant vrachtauto. © Persbureau Heitink
10:05

Brand in Kootwijkerbroek

In het buitengebied van Kootwijkerbroek woedde maandagochtend een brand.
09:00

Lage file op A1

Door een ongeval bij Terschuur staat een lange file op de A1 richting Amsterdam. De vertraging is ruim een half uur. Dat kwam door een ongeval.
Update: De vertraging is voorbij.