Arnhem en omstreken / Stedendriehoek

Rapper Snelle doet naam eer aan tijdens recordpoging

Snelle 's avonds laat in de studio tijdens zijn recordpoging.
Snelle 's avonds laat in de studio tijdens zijn recordpoging. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Zanger en rapper Snelle, Lars Bos voor intimi, heeft gisteren een recordpoging gedaan om zijn nieuwe nummer te promoten. Omdat zijn nieuwe single 'Radio' heet, besloot hij zoveel mogelijk radiostations te bezoeken. Donderdagavond was hij daarom ook op flitsbezoek bij Radio Gelderland. Volgens de rapper is de poging geslaagd.
De recordpoging begon om 5 uur 's ochtends met een rit naar Den Helder voor de eerste lokale omroep. Daarna waren tig radiostations aan de beurt, van Den Haag tot aan Friesland.

Laat in de avond

Omdat de 27-jarige rapper in Gorssel woont, was de studio van Omroep Gelderland pas 's avonds laat aan de beurt. Rond 22.15 snelde hij het pand binnen. Om de recordpoging te laten slagen was hij rap weer de deur uit, op naar de volgende radiostudio. Op dat moment had hij er al 24 bezocht.
Snelle heeft op social media gemeld dat hij zijn nieuwe single op 31 radiostations heeft aangekondigd. Dertig was zijn doel en dat heeft hij dus gehaald.
Snelle doet recordpoging

Radio op de radio

Zijn nieuwste single Radio gaat over het loslaten van een grote liefde. In de clip zie je een vader die zijn dochter moet loslaten omdat ze op zichzelf gaat wonen. "Ik hoop dat mensen er herkenning uit halen. En het leuke is: je kan het nummer op verschillende manieren interpreteren, dat zie je ook weer in de videoclip", aldus de zanger.