Achterhoek

Zo mis je niks van de Zwarte Cross

Feest op de Zwarte Cross.
Feest op de Zwarte Cross. © ANP
LICHTENVOORDE - De Zwarte Cross staat voor de deur. Het grootste festival van Gelderland, dat ook wel bekend staat als 'de zwaarste vierdaagse van Nederland', weet jaarlijks honderdduizenden mensen naar Lichtenvoorde te trekken. Wie er niet bij kan zijn, kan toch meegenieten van het festival. Want Omroep Gelderland en REGIO8 zijn aanwezig.
Wie het festival op Omroep Gelderland wil volgen, kan terecht op de website en app. Dagelijks wordt het laatste en opvallendste nieuws gebracht via berichten en een liveblog, in samenwerking met REGIO8. En natuurlijk ook op social media.
Ook wordt donderdag tot en met zondag samen met REGIO8 een uitzending gemaakt die op YouTube te bekijken is. Op zaterdag en zondag wordt ook een uitzending op TV Gelderland uitgezonden. Op Radio Gelderland is eveneens aandacht voor het festival. Verslaggevers delen de hele dag sfeerverslagen en het laatste nieuws.

REGIO8

De Zwarte Cross is ook via REGIO8 op allerlei kanalen te volgen. Uiteraard via de social media: Twitter, Instagram, Facebook, TikTok en YouTube. Dagelijks komen daar video's, foto's en verslagen online. De gezamenlijke uitzending met Omroep Gelderland is op het tv-kanaal te zien en er komen bijdragen vanaf het terrein in de radio-uitzendingen.