liveblog | 12 juli

Drie gewonden bij auto-ongeluk • steekpartij in Nijmegen

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 12 juli, 22:20 uur
woensdag 12 juli
22:20

Wapen gevonden bij ongeluk Lunteren

Bij het ongeluk op de Postweg in Lunteren is woensdagavond ook een wapen gevonden. Deze is door de politie in beslag genomen. Vermoedelijk gaat het om een gaspistool. Ook zijn er stalen balletjes in beslag genomen. Ook doet de politie onderzoek naar het ongeluk omdat de man vermoedelijk onder invloed reed.
Wapen gevonden in Lunteren.
Wapen gevonden in Lunteren. © Persbureau Heitink
21:34

Auto over de kop

De auto ondersteboven in de sloot.
De auto ondersteboven in de sloot. © Persbureau Heitink
Op de Postweg in Lunteren sloeg een auto woensdagavond over de kop na een botsing met een trekker. De wagen belandde tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurder, een jonge man volgens de fotograaf, is met spoed naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Een tweede inzittende kwam met de schrik vrij.
20:08

Automobilist keert op busbaan, 3 gewonden

Door een botsing in Voorthuizen waarbij twee auto's waren betrokken zijn woensdagavond drie gewonden gevallen. Dat meldt een fotocorrespondent. Een van de bestuurders wilde draaien op de busbaan en dat zag de bestuurder van een tweede wagen niet. In die wagen zaten twee mensen en zij moesten naar het ziekenhuis. Ook de bestuurster van de kerende auto werd getrakteerd op een ambulancerit. Het ongeluk was op de Apeldoornsestraat, de weg was tijdelijk afgesloten.
De situatie na de botsing.
De situatie na de botsing. © Persbureau Heitink
17:00

Flinke vertraging op A50

Op de A50 richting Oss zitten twee rijstroken dicht ter hoogte van Heteren. Dit vanwege een pechgeval. De vertraging is flink. Automobilisten doen bijna een anderhalf uur langer over hun reis. De ANWB raadt aan om te rijden via de A12, N325 en de A15.
13:40

Bezopen bestuurder krijgt auto op de kop

In de nacht van zaterdag op zondag is in Tiel op de Westluidensestraat een opvallend ongeval gebeurd. Een beschonken bestuurder reed op een eenrichtingsweg de verkeerde kant op en botste op een geparkeerde auto. Hierbij belandde de automobilist met voertuig en al op de kop.
De bestuurder bleek veel te veel gedronken te hebben, zo meldt de wijkagent.
Het ongeval in Tiel.
Het ongeval in Tiel. © Politie Tiel
13:30

Politie zoekt dief

De politie in Wageningen heeft een foto verspreid van een man die ze verdenken van diefstal. Wie op dit hoofd een bekend gezicht ziet, wordt verzocht zich te melden.