liveblog | 18 juni

Motorrijder zwaargewond • brand in natuur geblust

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 18 juni, 22:00 uur
22:00

Motorrijder ernstig gewond

Een motorrijder is zondagavond ernstig gewond geraakt. Hij kwam ter val op de Ringallee in Velp. Ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de man die tijdens zijn val een steen in de berm heeft geraakt. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De man is met onbekend letsel naar het Radboud ziekenhuis gebracht.
Een motorrijder raakte ernstig gewond.
Een motorrijder raakte ernstig gewond. © Persbureau Heitink
20:00

Mogelijk brandstichting op Rozendaalse Veld

De brandweer heeft zondagavond twee brandhaarden moeten blussen op het Rozendaalse Veld. De twee brandhaarden waren op zo'n 800 meter van elkaar vandaan. Eenheden uit verschillende plaatsen kwamen met spoed ter plaatse om de branden te blussen. Dat lukte. Er wordt door de politie uitgegaan van brandstichting.
Brand op Rozendaalse Veld.
Brand op Rozendaalse Veld. © Persbureau Heitink
14:05

Auto op de kop

Op de Amsterdamseweg bij Arnhem is zondagmiddag een auto meerdere malen over de kop geslagen en tegen een boom tot stilstand gekomen.
De auto kwam rond 13.30 uur uit de richting van Arnhem, kruiste vier rijstroken en kwam belandde ondersteboven aan de andere kan van de weg in de berm en tegen een boom.
Geen van de inzittenden raakte gewond, meldt een fotocorrespondent.
De auto kwam aan de andere kant van de weg ondersteboven tot stilstand.
De auto kwam aan de andere kant van de weg ondersteboven tot stilstand. © Persbureau Heitink
13:59

Ook brand in Zelhem

Ook in Zelhem woedt zondagmiddag een brand. De brandweer is daar bezig bij een woning aan de Prinses Beatrixstraat.
In Zelhem woedt een brand in een woning.
In Zelhem woedt een brand in een woning. © 112Achterhoek-nieuws
12:39

Woning in brand

In Arnhem woedt brand in een woning aan de Van Kinsbergenstraat in de wijk Presikhaaf. De hulpdiensten hebben een NL-Alert verstuurd vanwege de rookontwikkeling.
De woningbrand in Arnhem.
De woningbrand in Arnhem. © Persbureau Heitink
10:29

Drugsafval in woonwijk

Een busje vol drugsafval heeft dagenlang in een woonwijk gestaan in Velp. Dat bleek zondag nadat de brandweer uitrukte om het busje te inspecteren. In het voertuigen stonden vaten vol met in totaal 3000 liter drugsafval.