liveblog | 6 juni

Overleden persoon gevonden in Ede

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 6 juni, 22:14 uur
22:14

Vermiste man is weer terug

De man naar wie werd gezocht in de omgeving van Groesbeek en Nijmegen is weer terecht. Dat laat de familie weten via Facebook. De man raakte vermist na een fietstocht vanuit Kranenburg, maar bleek verdwaald. Hij is nu weer thuis.
21:53

Politie vindt overleden persoon

De politie heeft in de Lucas de Kockstraat in Ede een overleden persoon aangetroffen. Onduidelijk is of de persoon in een woning is gevonden of niet. De politie laat via Twitter weten onderzoek te doen naar de toedracht van het overlijden. Volgens een videocorrespondent die ter plaatse is gegaan, zouden aanwezige politieagenten eerder op de avond de deur hebben opengebroken.
De politie doet onderzoek na de vondst van een overleden persoon in Ede.
De politie doet onderzoek na de vondst van een overleden persoon in Ede. © Persbureau Heitink
21:52

De meisjes zijn terecht

21:29

Meisjes (12 en 11) vermist

De politie in Tiel is in de omgeving van het centrum en de Hertogenwijk op zoek naar twee vermiste meisjes van 12 en 11 jaar oud. Het eerste meisje draagt een zwarte korte broek en een roze trui. Het tweede meisje heeft een zwart jurkje en een panty aan, met daaronder witte schoenen. De twee zijn samen op een rode fiets onderweg. Wie de meisjes ziet, wordt gevraagd 112 te bellen. De politie heeft het signalement van de meisjes verspreid via Burgernet, in de hoop dat het publiek naar hen uitziet.
19:37

Man vermist

De politie is in de omgeving van Groesbeek en Nijmegen op zoek naar een vermiste man. Hij is zo'n 1 meter 70 lang, heeft een blanke huidskleur en een slank postuur. De man is kalend en droeg, toen hij voor het laatst werd gezien, een lichtblauw T-shirt, een lange grijze spijkerbroek en grijs/blauwe schoenen. De man verplaatst zich op een fiets van het merk Giant met zwarte fietstassen. Wie de man ziet, wordt gevraagd 112 te bellen.
18:22

Fietsster ernstig gewond na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een automobilist en een fietsster is dinsdag een jonge vrouw ernstig gewond geraakt. Rond 17.00 uur stak ze de Arnhemseweg in Beek over, maar zag ze een naderende auto over het hoofd.
De automobilist schepte de vrouw, die op het voertuig terechtkwam en daarna ten val kwam. Volgens een videocorrespondent die ter plekke is gegaan, is ze vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De auto die bij het ongeluk betrokken was, is afgesleept.
Bij de aanrijding raakte een jonge fietsster gewond.
Bij de aanrijding raakte een jonge fietsster gewond. © Jordi Deckert / Eastview Media