liveblog | 4 juni

Brand in Maurik • rookkanon af in Kruidvat

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 4 juni, 22:00 uur
22:00

Buitenbrand in Maurik

Ter hoogte van de Breedslagseweg in Maurik hebben zondagavond meerdere rollen hooi in brand gestaan. De brandweer werd even na 21.00 uur gealarmeerd voor de brand en ging met meerdere eenheden aan de slag om het vuur te doven. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet duidelijk.
Meerdere rollen hooi vatten zondagavond vlam in Maurik.
Meerdere rollen hooi vatten zondagavond vlam in Maurik. © Persbureau Heitink
19:54

Rookkanon gaat af bij Kruidvat

Bij een vestiging van drogisterij Kruidvat in Ulft is zondagavond het rookkanon afgegaan. Volgens een videocorrespondent gebeurde dat op 30 april ook al. De oorzaak voor het afgaan is niet bekend. De shop heeft zich gevuld met rook en de brandweer is ter plaatse om het pand te luchten. Of de vestiging van Kruidvat maandagochtend open kan, is nog niet duidelijk.
Brandweermedewerkers treden de winkel in Ulft binnen.
Brandweermedewerkers treden de winkel in Ulft binnen. © 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited
17:50

De vrouw is gevonden

17:40

Vrouw (20) vermist

De politie is in Rekken en omgeving op zoek naar een vermiste vrouw. Ze is 20 jaar en zo'n 1 meter 85 lang, heeft een stevig postuur en blond haar. Toen de vrouw voor het laatst werd gezien, droeg ze een rood-oranje streepjesshirt, een grijs vest, een lichte spijkerbroek en geblokte schoenen. Ook draagt ze een zwart-gouden bril. Wie haar ziet, wordt gevraagd direct 112 te bellen.
De politie is in Rekken en omgeving op zoek naar een vermiste vrouw.
De politie is in Rekken en omgeving op zoek naar een vermiste vrouw. © Omroep Gelderland
14:57

Vernieler in Oldebroek bekend

Voor de wijkagenten van Oldebroek is inmiddels duidelijk wie de persoon is die zaterdagnacht meerdere plantenbakken in Wezep vernielde. Eén van de agenten laat via Twitter weten dat bekend is om wie het gaat. Hij dankt de tipgevers voor hun betrokkenheid.
12:46

Ellende A12 voorbij

De verkeersellende op de A12 is voorbij. Eerder op de middag stond daar een auto in brand.