liveblog | 4 juni

Vernielingen in Wezep • incident Apeldoorn

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 4 juni, 12:00 uur
zondag 4 juni
12:00

Auto in brand

Op de A50 staat bij de afrit Schaarsbergen een auto in brand. Twee rijstroken zijn daarom dicht. Het zorgt voor een file van zeven kilometer, wat tot een vertraging van bijna een uur leidt. Het is niet bekend waarom het zo mis is gegaan met het voertuig.
11:31

Conflict in Apeldoorn

Aan de Schubertlaan in Apeldoorn heeft vrijdag een conflict plaatsgevonden tussen twee mannen. Er is gevochten en één persoon heeft een mesje gebruikt. De verwondingen vielen mee en het slachtoffer kon op eigen gelegenheid naar een arts. Een verdachte is ter plekke aangehouden en heeft even vastgezeten. De twee mannen kenden elkaar.
Een incident in Apeldoorn.
Een incident in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
08:05

Vernielingen in Wezep

Vernielingen in Wezep aangericht.
Vernielingen in Wezep aangericht. © Instagram wijkagent Oldebroek
In Wezep zijn zaterdagnacht meerdere plantenbakken vernield. Ook lag op sommige plekken in het centrum veel afval op straat, meldt de wijkagent van Oldebroek. Volgens de politie zijn meerdere mensen in beeld als verdachten. Op social media is een foto gedeeld van één van hem. Deze persoon werd op camerabeelden vastgelegd. "Deze 'stoere' (on)volwassen persoon is betrokken. Slaat u aan op de persoon in combinatie met de scooter?", staat te lezen op Instagram.
07:51

Buitenboordmotor gestolen

06:41

Fietser hard ten val

Bij een aanrijding tussen een automobilist en een man op een elektrische fiets is zaterdag een oudere man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zaterdag rond 15.30 uur op de rotonde van de Dreef en de Aalwijksestraat in Buren. Volgens een videocorrespondent, die ter plekke is gegaan, werd de man op de fiets aangereden bij het oversteken. Daarbij kwam hij hard ten val en zou hij ernstig gewond zijn geraakt.
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sloot de weg geruime tijd af om onderzoek te doen.
zaterdag 3 juni
00:15

Ongeluk met trolleybus

Op de Geitenkamp in Arnhem heeft zaterdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een trolleybus. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Een aantal personen is nagekeken door ambulancepersoneel, laat een videocorrespondent ter plaatse weten. Het is niet bekend hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.
Ongeluk in Arnhem.
Ongeluk in Arnhem. © Persbureau Heitink