liveblog | 3 juni

Fietser hard ten val • ongeluk met trolleybus

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 3 juni, 17:01 uur
17:01

Fietser hard ten val

Bij een aanrijding tussen een automobilist en een man op een elektrische fiets is zaterdag een oudere man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de rotonde van de Dreef en de Aalwijksestraat in Buren. Volgens een videocorrespondent, die ter plekke is gegaan, werd de man op de fiets aangereden bij het oversteken. Daarbij kwam hij hard ten val en zou hij ernstig gewond zijn geraakt.
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sloot de weg geruime tijd af om onderzoek te doen.
De hulpdiensten aan het werk na de aanrijding in Buren.
De hulpdiensten aan het werk na de aanrijding in Buren. © Persbureau Heitink
11:15

Ongeluk met trolleybus

Op de Geitenkamp in Arnhem heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een trolleybus. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Een aantal personen is nagekeken door ambulancepersoneel, laat een videocorrespondent ter plaatse weten. Het is niet bekend hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.
Ongeluk in Arnhem.
Ongeluk in Arnhem. © Persbureau Heitink
07:36

Ernstige aanrijding

Ernstige aanrijding in Lunteren.
Ernstige aanrijding in Lunteren. © Persbureau Heitink
Op de Postweg in Lunteren is vrijdagavond rond middernacht een solex geschept door een auto, meldt een videocorrespondent ter plaatse. Vanwege de ernst van het letsel werden een traumahelikopter en twee ambulances opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe het nu met de berijder van de solex is.
07:11

Ongeluk in Elst

Ongeluk in Elst.
Ongeluk in Elst. © Persbureau Heitink
In Elst heeft vrijdag laat op de avond een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en zijn geborgen door een bergingsbedrijf. Het ging mis op de Rijksweg-Noord met de Griegstraat. Hoe het met de inzittenden van de wagens is, is niet bekend. Er wordt onderzocht waarom het mis is gegaan.
06:44

Scooterrijder gewond

Op de kruising van de Van Balverenweg met de Dreeslaan in Bennekom heeft een automobilist een scooterrijder aangereden. Hierbij raakte de scooterrijder gewond, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een videocorrespondent ter plaatse heeft de scooterrijder het rode verkeerslicht genegeerd.
Op de kruising ging het mis.
Op de kruising ging het mis. © Persbureau Heitink