liveblog | 2 juni

Verdachte Gameren langer vast • motorrijders gewond

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 2 juni, 22:17 uur
vrijdag 2 juni
22:17

Aangehouden man en overleden vrouw woonden samen

De man die is aangehouden na de vondst van dode vrouw in een huis in Gameren blijft langer vast zitten. Dat maakt de politie bekend. De overleden vrouw en de aangehouden man woonden beiden in het huis. De politie gaat uit van een 'geweldsincident in de relationele sfeer'.
Dinsdag werd een overleden vrouw aangetroffen in een huis aan de Beemstraat in Gameren. De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurd is. Daarvoor doet het team uitgebreid onderzoek rondom de woning.
Uitgebreid onderzoek rondom de woning in Gameren.
Uitgebreid onderzoek rondom de woning in Gameren. © Omroep Gelderland
22:04

Scooterrijder gewond

Op de kruising van de Van Balverenweg met de Dreeslaan in Bennekom heeft een automobilist een scooterrijder aangereden. Hierbij raakte de scooterrijder gewond, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een videocorrespondent ter plaatse heeft de scooterrijder het rode verkeerslicht genegeerd.
Op de kruising ging het mis.
Op de kruising ging het mis. © Persbureau Heitink
21:44

Gewonden bij ongeval met motoren

Vrijdagavond zijn in het buitengebied van Vorden twee personen gewond geraakt. Dat gebeurde bij een ongeval op de kruising van de Vordensebinnenweg en de Galgengoorweg. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om twee motorrijders die ten val zijn gekomen. De twee zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe ze ten val kwamen.
De ambulance kwam bracht de twee naar het ziekenhuis.
De ambulance kwam bracht de twee naar het ziekenhuis. © Persbureau Heitink
19:08

Fietsster gewond na ongeval

Op de Verlengde Bredestraat in Meteren is vrijdagmiddag een fietsster aangereden door een automobilist. Hierbij raakte de fietsster gewond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe de fiets en de auto precies met elkaar in botsing kwamen. Volgens een correspondent ter plaatse is de auto afgesleept door een berger.
De fietsster raakte gewond.
De fietsster raakte gewond. © Persbureau Heitink
18:40

Vertraging op A12

Op de A12 vanuit Utrecht richting Arnhem is ter hoogte van Ede een ongeval gebeurd. De vertraging loopt hierdoor flink op. Meerdere rijstroken zijn dicht. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Het verkeer zal nog een groot deel van de avond hinder ondervinden.
Rijkswaterstaat adviseert om te rijden via de A27, A28, A1 en A30.
Update: De vertraging is voorbij.
16:29

Twee gewonden bij ongeval

Op de Harderwijkerweg in Laag-Soeren zijn vrijdagmiddag bij een ongeval twee mensen gewond geraakt. Een auto raakte door onbekende oorzaak van de weg. Hierbij botste het voertuig op een boom. Volgens een videocorrespondent ter plaatse raakte de twee inzittenden gewond. De brandweer moest hen bevrijden.
Een van de slachtoffers zou er slecht aan toe zijn. Deze persoon is naar het Radboud ziekenhuis gebracht. Ook de andere gewonde is naar een ziekenhuis gebracht, zo meldt de correspondent.
Vanwege het ongeval zit de weg tussen Laag-Soeren en Eerbeek tot het einde van de middag dicht.
De weg tussen Eerbeek en Laag-Soeren zit nog enige tijd dicht.
De weg tussen Eerbeek en Laag-Soeren zit nog enige tijd dicht. © Persbureau Heitink