liveblog | 31 mei

Automobilist ernstig gewond • overvaller dreigt met wapen

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 31 mei, 21:00 uur
21:00

Wielrenner ernstig gewond na ongeluk

Een wielrenner is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een trekker. Dat gebeurde op de kruising tussen de Watergatstraat en de Appenseweg in Voorst. De trekker reed in de richting van de Watergatstraat toen van de andere kant een groep wielrenners aan kwam rijden. Die wielrenners wilden de trekker voorbijrijden toen het misging. Een van de wielrenners raakte de trekker, ging onderuit en raakte zwaargewond.
20:48

Agenten zagen iemand rijden...

19:01

Onderzoek naar overval loopt

De politie laat weten dat de overvaller van de fotospeciaalzaak in Arnhem nog voortvluchtig is. Het onderzoek naar de overval loopt.
18:33

Ernstig ongeluk bij Zutphen

Hulpverleners op de plaats van het ongeluk.
Hulpverleners op de plaats van het ongeluk. © Luciano de Graaf
Op de N348 tussen Zutphen en Eefde is een bestuurder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Dat meldt een fotocorrespondent. De auto sloeg door onbekende oorzaak meerdere keren over de kop en kwam op de kop in de berm van de weg tot stilstand. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Brandweerlieden moesten de bestuurder uit de auto bevrijden. Ter plaatse is de weg in beide richtingen gestremd. Hoe lang dat duurt is niet bekend.
18:10

Overval op fotospeciaalzaak

Fotospeciaalzaak Kamera Express aan de Kronenburgsingel in Arnhem is woensdagmiddag overvallen. Volgens een fotocorrespondent heeft de overvaller gedreigd met een wapen. De overval was rond 16.45 uur. Na zijn daad vluchtte de overvaller op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. De politie heeft een Burgernetmelding verspreid.
Kamera Express in Arnhem is overvallen.
Kamera Express in Arnhem is overvallen. © Persbureau Heitink
17:00

Droger veroorzaakt brand in woning

In Duiven heeft woensdagmiddag brand gewoed in een tussenwoning. Volgens een fotocorrespondent ter plaatse had een droger op de eerste verdieping vlam gevat.
De brand aan de Van der Leckstraat werd rond 14.20 uur gemeld. De buren zouden alarm hebben geslagen. De brandweer heeft het vuur geblust en ook een kat uit de woning kunnen halen.
Volgens de correspondent heeft het huis flinke schade opgelopen. Er zijn geen gewonden gevallen.
De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen
De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen © Persbureau Heitink