liveblog | 30 mei

Automobilisten botsen • dode in Gameren

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 30 mei, 20:51 uur
20:51

Vermiste vrouw nog niet terecht

20:13

Twee vrouwen gewond na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een automobilist en twee vrouwen op een scooter in Harskamp is dinsdagavond iemand ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is de bestuurder of de opzittende van de scooter, laat de politie ter plaatse weten.
19:55

Harde klap in Groesbeek

Op de kruising van de Spoorlaan met de Doorsteek in Groesbeek zijn dinsdagavond twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. Eén van beide bestuurders gaf mogelijk geen voorrang aan verkeer van rechts, zegt een videocorrespondent die ter plaatse is gegaan, met de klap tot gevolg. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van één van beide voertuigen nagekeken, maar die persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
In Groesbeek kwamen twee bestuurders met elkaar in botsing op een kruising.
In Groesbeek kwamen twee bestuurders met elkaar in botsing op een kruising. © Persbureau Heitink
19:38

Vrouw vermist in Wijchen

Update: De vrouw is in goede gezondheid gevonden.
De politie is in Wijchen en omgeving op zoek naar een 74-jarige vrouw, die wordt vermist.
16:58

Onbekende man overleden, politie roept hulp in

De politie roept via sociale media de hulp van het publiek in na een aanrijding op het spoor in 't Harde. Een tot nu toe onbekende man overleefde eerder een aanrijding met een trein niet. Agenten die zijn dood onderzoeken hopen dat er mensen zijn die aan de hand van het signalement van de man, zijn kleding en aangetroffen spullen kunnen zeggen wie de man is.
Update: De politie sluit een misdrijf inmiddels uit. Maar er is nog geen identiteit bekend.
Update: Inmiddels heeft de politie ontdekt wie de man is.
Wil je met iemand praten over zelfdoding? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113 of via 113.nl.
14:42

Overleden persoon in huis

De politie doet onderzoek in een woning aan de Beemstraat in Gameren. Na een melding vonden agenten een overleden persoon in het huis. Er komt een PD-unit, een mobiele ruimte van waaruit het onderzoek naar de doodsoorzaak van de persoon wordt gedaan. Een woordvoerster van de politie meldt op Twitter 'alle scenario's open te houden'.
Het onderzoek bij de woning.
Het onderzoek bij de woning. © Hans Verbeek/Meesters Multi Media