Stedendriehoek

Politie zoekt getuigen in groot onderzoek dode vrouw

De woning van het slachtoffer is door de politie verzegeld.
De woning van het slachtoffer is door de politie verzegeld. © Omroep Gelderland
APELDOORN - De politie maakt bekend dat de overleden vrouw die donderdag in Wenum-Wiesel gevonden is, een vrouw van 45 jaar uit Apeldoorn is. De politie is volop bezig met het onderzoek en zoekt daarom getuigen.
De politie vermoedt dat de overledene ergens anders door een misdrijf om het leven is gebracht en toen is achtergelaten op de vindplek. De politie bevestigt ook dat de in Apeldoorn onderzochte woning van het slachtoffer is. Die woning ligt ongeveer zeven kilometer van de vindplek vandaan.

Groot team

Er werkt een groot team van rechercheurs aan de zaak. Ze zijn bezig om een tijdlijn te maken. De politie verzoekt mensen die camerabeelden hebben of iets hebben gezien om zich te melden.
"De politie is nog op zoek naar mensen die de vrouw kennen en in de afgelopen week nog contact hebben gehad met haar. Misschien is hen iets opgevallen. Hoe klein ook, elk detail kan ons helpen in het onderzoek", stelt een woordvoerder.
Een passant stuitte donderdagochtend in het bos in Wenum-Wiesel op een overleden vrouw. De politie startte meteen een groot onderzoek. Vrijdag verspreidde de politie een foto van de dode vrouw. Die is inmiddels uit de lucht gehaald.
De politie zegt nog niets over de exacte doodsoorzaak.