Stedendriehoek

Identiteit dode vrouw bekend, politie doet onderzoek in woning Apeldoorn

Onderzoek bij de woning in Apeldoorn.
Onderzoek bij de woning in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
APELDOORN - In verband met de vondst van de dode vrouw in Wenum-Wiesel is de politie vrijdagmiddag bezig met onderzoek in een Apeldoornse woning. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. De identiteit is volgens de politie inmiddels ook bekend, het gaat om een vrouw uit Apeldoorn.
Bij de woning aan de Lange Grafte in Apeldoorn staan politievoertuigen en een tent van de forensische opsporing. Een politiewoordvoerster bevestigt dat het onderzoek te maken heeft met de vondst in Wenum-Wiesel.
Via Twitter laat de politie weten veel tips te hebben gekregen na het verspreiden van een foto van de dode vrouw. De identiteit is inmiddels bekend, maar meer dan de woonplaats van de vrouw wil de politie op dit moment niet delen.
Een passant stuitte donderdagochtend in het bos in Wenum-Wiesel op een overleden vrouw. Een misdrijf bleek niet uitgesloten. De politie startte meteen een groot onderzoek om de identiteit en de doodsoorzaak te achterhalen. Vrijdag verspreidde de politie een foto van de dode vrouw.
De woordvoerster wil niet zeggen hoe de politie vrijdag bij de woning terecht kwam. Ook wil zij niets zeggen over het onderzoek in de woning en of er iemand is aangehouden.
Rechercheurs aan het werk.
Rechercheurs aan het werk. © Luciano de Graaf