Stedendriehoek

Politie toont foto om identiteit dode vrouw te achterhalen

Forensisch rechercheurs aan het werk bij de Wieselseweg.
Forensisch rechercheurs aan het werk bij de Wieselseweg. © Luciano de Graaf
WENUM-WIESEL - De politie heeft de hulp van het publiek ingeroepen om een vrouw te identificeren die donderdagochtend dood werd gevonden in een bosrijk gebied bij Wenum-Wiesel. Vooralsnog tasten de rechercheurs in het duister wie de vrouw is.
Tot nu toe was alleen bekend dat de politie donderdagochtend aan de Wieselseweg een stoffelijk overschot vond. Over de doodsoorzaak werden nog geen mededelingen gedaan. Nu laat de politie weten dat het om een vrouw gaat, maar meer is er nog niet duidelijk. Het vermoeden bestaat dat de vrouw op een andere plek door een misdrijf om het leven is gebracht en daarna achtergelaten is aan de Wieselseweg.
Een forensisch rechercheur heeft een foto van de vrouw gemaakt, die op de website van de politie wordt gedeeld. Omdat de foto als schokkend kan worden ervaren, wordt zowel een geblurde versie als een originele versie weergegeven. De politie toont de foto vrij snel na de vondst van de vrouw, omdat haar identiteit het onderzoek naar haar dood kan versnellen.
De vrouw heeft een mogelijk recent een cosmetische ingreep gehad aan haar gezicht. Ze heeft blond/rossig haar en een smal/normaal postuur. Ze wordt rond de 50 jaar geschat.
Wie meer kan zeggen over de identiteit van de vrouw, wordt gevraagd contact te leggen met de politie.
Bekijk de beelden van donderdag:
Lichaam gevonden in bos