Liemers / Arnhem en omstreken

Overvaller tankstation nog altijd spoorloos, maar we weten hoe hij klinkt

De overvaller waarnaar de politie op zoek is.
De overvaller waarnaar de politie op zoek is. © politie/Plaats Delict
WESTERVOORT - De politie heeft nog geen spoor van de man die het BP-tankstation in Westervoort overviel. De man bedreigde het personeel en verdween met geld uit de kassa.
Het gebeurde op 18 januari had een grote impact op de twee medewerkers in de winkel van het tankstation. Eén van hen zegt dat ze 'pure paniek' voelde tijdens de overval.
De overvaller kwam die ochtend tegen zes uur binnen. Een getuigenoproep leverde weliswaar tips op maar de dader is tot op heden niet gevonden, zegt Jennifer Schoorlemmer van de politie.
We hebben geluid van de overvaller in deze beelden:
Zo klinkt overvaller Westervoort

Paarsachtige broek

De man droeg onder meer een 'paarsachtige' broek, zegt de politiewoordvoerster. Over het wapen dat hij gebruikte, doet ze in het belang van het onderzoek geen mededelingen.
De politie hoopt via de uitzending van Plaats Delict meer te weten te komen over de vluchtroute van de dader. Schoorlemmer: "We weten niet in welke richting en hoe die is gevlucht."
Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Weet jij meer? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2023027028.
Op de website van de politie is een tipformulier.