Arnhem en omstreken

Omroep Gelderland komt in actie voor Giro555: wat doe jij?

We zijn benieuwd of jij woensdag ook in actie komt voor Turkije en Syrië
We zijn benieuwd of jij woensdag ook in actie komt voor Turkije en Syrië © ANP/Bewerking Omroep Gelderland
ARNHEM - Ook Omroep Gelderland komt woensdag in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. In onze tv- en radio-uitzendingen en in de mobiele app besteden we aandacht aan de initiatieven die genomen worden om geld in te zamelen.
In onze provincie wordt al ontzettend veel gedaan om geld in te zamelen voor Turkije en Syrië. De leerlingen van drie scholen in Borculo halen lege flessen op, om het statiegeld te doneren aan Giro555. In de Selimiye Moskee in Dieren werden 1500 pizza's gebakken en verkocht om financieel iets te kunnen doen voor de slachtoffers. En vanuit Arnhem vertrok een hulpkonvooi met vier vrachtwagens en twee busjes vol noodgoederen.
We zijn benieuwd of jij op woensdag 15 februari ook in actie komt voor Turkije en Syrië. We komen graag bij je langs om je verhaal te horen. Tussen 6.00 en 19.00 uur doen onze verslaggevers voor radio en televisie vanuit de hele provincie verslag van verschillende inzamelacties. In Arnhem praten we in de radiostudio met betrokkenen en horen we wat er in Gelderland gebeurt.

Geef je actie door!

Ben jij ook begonnen met een actie voor de slachtoffers in Turkije en Syrië? Of doe je woensdag 15 februari iets om geld in te zamelen? We horen graag van je! Stuur een bericht naar omroep@gld.nl of een appje naar 06 - 220 543 52.