Arnhem en omstreken / Rijk van Nijmegen

Man met botbreuken in ziekenhuis na nacht stappen in Arnhem, politie zoekt dader

Deze man deelt een klap uit waardoor het slachtoffer met botbreuken in het ziekenhuis belandt.
Deze man deelt een klap uit waardoor het slachtoffer met botbreuken in het ziekenhuis belandt. © politie/Plaats Delict
ARNHEM - Een man van 26 is in de nacht van 26 op 27 november in het ziekenhuis beland na een mishandeling in de binnenstad van Arnhem. Hij maakte deel uit van een groep vrienden die een verjaardag vierde van een van hen. Agenten verrichtten inmiddels twee aanhoudingen.
De vriendengroep kreeg die nacht mot met een drietal mannen. Het latere slachtoffer zag hoe een van zijn vrienden een klap kreeg en op de grond viel.
De man probeerde er tussen te komen maar omstanders duwden hem weg. En toen kreeg hij een klap tegen zijn hoofd. Ook hij ging neer. In het tumult kreeg zelfs een vrouw een klap in haar gezicht.
Het slachtoffer van 26 liep meerdere botbreuken in zijn gezicht op. In de zaak zijn al twee verdachten aangehouden, een 31-jarige man uit Cuijk en een 28-jarige man uit Nijmegen. Maar degene die het slachtoffer het ziekenhuis insloeg loopt nog vrij rond.
Wie meer weet over deze mishandeling wordt verzocht de politie te bellen.
Man mishandeld
Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Weet jij meer? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2022553007.
Vul je liever een tipformulier in, klik dan op deze link van de politiesite.