Stedendriehoek

Vierde overval in paar dagen tijd, medewerker met vuurwapen bedreigd

Vierde overval in paar dagen tijd, medewerker met vuurwapen bedreigd
Vierde overval in paar dagen tijd, medewerker met vuurwapen bedreigd © Luciano de Graaf
APELDOORN - In Apeldoorn is donderdagavond opnieuw een overval gepleegd, dit keer bij de DekaMartk aan de Havikstraat. Het is de vierde in nog geen week tijd. Een nog onbekende man bedreigde een medewerker met een vuurwapen en eiste geld.
De overvaller meldde zich rond 20.40 uur bij de servicebalie. Volgens een videocorrespondent ter plaatse waren op dat moment meerdere medewerkers en klanten in de zaak aanwezig.

Geen aanhoudingen

De politie laat vrijdagochtend weten dat het onderzoek op dit moment nog loopt en er nog geen verdachte is aangehouden. Ook is het nog te vroeg om te spreken van een mogelijk verband met de andere overvallen, aldus de politie.
Hoeveel bij de overval is buitgemaakt, is niet bekend. De politie was donderdagavond in de omgeving op zoek naar de dader. Ook is er een burgernetactie gestart. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte broek met rode strepen, een zwarte jas en handschoenen. "Benader hem niet, maar bel 112", benadrukt de politie.
In Apeldoorn is opnieuw een overval gepleegd

Aanhouding voor eerdere overval

Afgelopen weekend waren er al drie overvallen in Apeldoorn. Toen waren een Kruidvat-filiaal, cafetaria en een Spar-supermarkt het doelwit. Voor de overval op de Spar heeft de politie een verdachte aangehouden.

Zie ook: