Stedendriehoek

Dodelijk slachtoffer ongeluk Lochem is 81-jarige man

Het dodelijk ongeval op de Zuphenseweg
Het dodelijk ongeval op de Zuphenseweg © Rens Hulman/News United
LOCHEM - Een 81-jarige man uit Deventer, die woensdagochtend betrokken was bij een zwaar ongeluk op de Zutphenseweg bij Lochem, is overleden. Dat meldt de politie.
De man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Bij het ongeval raakten volgens de politie ook twee vrouwen gewond. Het gaat om een minderjarige vrouw en een 50-jarige vrouw. Beiden zijn afkomstig uit Barchem.

Toedracht onderzocht

Het ongeluk vond woensdagochtend plaats op de provinciale weg N346 tussen Lochem en Zutphen. Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken. De politie geeft op donderdagochtend aan dat het onderzoek naar de exacte toedracht van het dodelijk ongeval nog loopt.
De Zutphenseweg was woensdagochtend na het ongeluk lange tijd in beide richtingen afgesloten. Toen was ook al duidelijk dat er meerdere gewonden waren gevallen. Eén van hen is nu dus aan zijn verwondingen overleden.

Opnieuw dodelijk ongeluk

In de nacht van woensdag op donderdag ging het opnieuw mis, toen op de Wekeromseweg in Ede. Daarbij overleed de bestuurder van een personenauto, die door onbekende reden in botsing kwam met een vrachtwagen.