Achterhoek / Rivierengebied

Jan de Hoop opent deuren van huizen die voor anderen gesloten blijven

Jan de Hoop neemt je mee naar de bijzonderste woonkamers van Gelderland.
Jan de Hoop neemt je mee naar de bijzonderste woonkamers van Gelderland. © Omroep Gelderland
HAARLO - Wie zou er niet graag eens in dat kerkje willen kijken, waar mensen in zijn gaan wonen? Of op dat landgoed? Voormalig nieuwslezer Jan de Hoop is voor Omroep Gelderland aan gaan bellen voor een nieuw seizoen van 'Jan Houdt Huis'.
Jan de Hoop stopte onlangs als presentator van het RTL Ontbijtnieuws, maar zijn agenda is allesbehalve leeg. Sinds 2016 presenteert hij iedere week op zaterdagochtend het programma De Hoop op Zaterdag op Radio Gelderland.
Peter woont in Culemborg in een kas, dat is best bijzonder.
Daarnaast maakt hij een serie over wonen in Gelderland voor Omroep Gelderland. In de serie Jan Houdt Huis gaat Jan op zoek naar mensen die op een bijzondere plek wonen in onze provincie. In de eerste aflevering is hij op bezoek in Culemborg, waar hij een bezoek brengt aan een bijzondere kaswoning in een duurzaam woongebied. En we zien Jan schommelen in een bijzonder kerkje in Haarlo.
Woensdag 31 augustus is de eerste aflevering (van in totaal 8) op TV Gelderland vanaf 17.30 uur (wordt ieder uur herhaald). De aflevering is nu al online te bekijken. Dat kan hier!