Gelderse Vallei

Spectaculaire trouwfoto maakt kersvers bruidspaar superblij

Daniel en Tirza (29) schitteren op hun trouwfoto tijdens het Barneveldse Ballonfiësta.
Daniel en Tirza (29) schitteren op hun trouwfoto tijdens het Barneveldse Ballonfiësta. © Precious People Fotografie
BARNEVELD - Daniel en Tirza uit Amsterdam kunnen hun geluk niet op met een trouwfoto die maar weinig bruidsparen hen na zullen doen. Joke Troost wist tijdens de lichtshow van de Barneveldse Ballonfiësta het silhouet van het echtpaar op de gevoelige plaat vast te leggen.
Vorige week zaterdag vierde het stel hun grote dag op Kasteel Schaffelaar in Barneveld, niet wetende dat de Ballonfiësta diezelfde dag plaats zou vinden op het terrein ernaast. "Overdag lukte het niet om een fotomoment te vinden, maar in de avond gelukkig wel", vertellen ze vanaf hun vakantieverblijf op Gran Canaria, waar ze op huwelijksreis zijn.
"De organisatie was enthousiast over het idee, ze hebben ons als VIP's behandeld. We mochten bij de presentator van het evenement staan, die ons ook nog wat vragen stelde. Naderhand zijn we met een auto teruggebracht naar de feestlocatie."

Schitteren

"We moesten lang stilstaan, omdat het donker was en de camera veel tijd nodig had om genoeg licht te vangen", vervolgt het stel. "We konden weinig van de lichtshow zelf zien, maar vanuit onze ooghoeken zagen we wel dat de fotografe schitterde vanachter haar camera."
En dat was niet voor niets, want Joke is zelf ook maar al te blij met het resultaat. "Toen we het terrein opkwamen, realiseerde ik me dat de Ballonfiësta daar ook plaatsvond. Ik wilde toch proberen om daar ook een foto te maken. Toen we daar 's avonds eenmaal stonden, dacht ik bij mezelf dat het wel eens een hele toffe foto zou kunnen worden. Nu ben ik helemaal blij met het eindresultaat."