Noord-Veluwe

Heleen treurt om Nick & Simon, maar blijft superfan

Heleen Vermeulen is superfan van Nick & Simon.
Heleen Vermeulen is superfan van Nick & Simon. © Omroep Gelderland
ELBURG - Haar favoriete nummer? Pak Maar M'n Hand, klinkt het resoluut uit de keel van Heleen Vermeulen, superfan van Nick & Simon sinds het prille begin. De Elburgse baalt van het afscheid van de twee Vollendammers, die haar door een lastige tijd hielpen. "Heel jammer dat ze stoppen."
Hele leuke jongens met hele leuke muziek, zo omschrijft Heleen haar liefde voor Nick & Simon. "Ik kan alles zo meezingen, alle liedjes zijn heerlijk om naar te luisteren." En Pak Maar M'n Hand is speciaal omdat het nummer Heleen door een lastige schooltijd heen hielp.
Lp's, cd's, dvd's, Nick & Simon-poppen, Heleen heeft ze allemaal. Met handtekeningen van haar muzikale helden natuurlijk, die ze meerdere keren ontmoette. Ze laat de polaroids zien als bewijs. Het afscheid van de twee zag ze wel een beetje aankomen. "Het hing al een tijdje in de lucht."
Heleen is superfan van Nick & Simon.
Contact met andere fans volgde als vanzelf na het bijwonen van concerten. Ze blijft Nick & Simon volgen, ook als de twee solo verder gaan in de showbizz. "Je bent fan, of ze nou bij elkaar zijn of niet."
Het aangekondigde afscheidsconcert, daar is ze natuurlijk bij. "Ik ga er op tijd naar toe, zodat ik vooraan kan staan. Ik heb er veel zin in, het is toch een concert van Nick & Simon. Maar wel het laatste", klinkt het weemoedig.