Arnhem en omstreken

Spektakel, tranen en vlammen: dit kun je van Lady Gaga in Arnhem verwachten

Concert van Lady Gaga in Parijs.
Concert van Lady Gaga in Parijs. © ANP
ARNHEM - Lady Gaga komt naar Arnhem en brengt 'The Chromatica Ball' naar GelreDome. Wie Lady Gaga zegt, zegt uitbundige outfits, spectaculaire shows en vooral veel hits. Nu haar 'Little Monsters' massaal naar Gelderland trekken, hebben wij even gekeken wat ze ongeveer kunnen verwachten.
Want Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga werkelijk heet, heeft deze show al een paar keer gespeeld. De uitgestelde tour - vanwege de pandemie - is al in Düsseldorf, Stockholm en Parijs geweest. Dat is de fans op sociale media niet ontgaan.
Het is trouwens niet voor het eerst dat ze in Arnhem is. Op 15 mei 2010, twaalf jaar geleden dus, stond Lady Gaga in GelreDome met The Monster Ball Tour.
Op Twitter schrijft @_daebaka_ dat ze bij dat concert was. "Ik ben naar heel wat concerten geweest, maar die zal me altijd bijblijven", meldt ze.

Genoeg hits

Bad Romance ontbreekt niet deze tour, zo bleek ook in Parijs.

Heetst van de strijd

Is het Rammstein of Gaga? Ze 'vlamt' tijdens Born This Way in Parijs.

Lach en een traan

Ze bracht, in Parijs, tijdens een emotionele speech een ode aan haar fans.

Bizarre kostuums

Bij een concert van Lady Gaga horen spektakel en visuele effecten. Dat liet ze zien in Düsseldorf tijdens Bad Romance.

Complete show

Kortom: Gaga maakt er weer een behoorlijke show van. Compleet met choreografie, over the top special effects, humor en ballads. Voor wie geen genoeg krijgt van al die sensatie, sluiten we af met een video van twee minuten uit Düsseldorf waarin de zangeres Sour Candy, een nummer van haar nieuwste album zingt.
Mojo geeft trouwens het dringende advies om vooral op tijd te komen vanwege werkzaamheden in het verkeer. Ook is het concert nog niet uitverkocht. Het is dus nog mogelijk om vanavond de show met eigen ogen te bekijken.