Liemers

Ga je naar Dreamfields? Hier moet je rekening mee houden

Festivalgangers kunnen weer losgaan op Dreamfields.
Festivalgangers kunnen weer losgaan op Dreamfields. © Joey Thompson - Unsplash
LATHUM - Na twee jaar is het zaterdag weer tijd voor Dreamfields. Het muziekfestival bij Rhederlaag in Lathum trekt naar verwachting 35.000 bezoekers. En die komen vaak met de auto. Moet je op het festival of in de buurt zijn? Houd dan hier rekening mee.
Er rijden dit jaar geen pendelbussen tussen het festivalterrein en station Arnhem Centraal. Er worden door de organisatie wel snelbussen ingezet. Tickets hiervoor zijn te vinden op hun site. Ook is er dit jaar meer plek voor fietsers om hun stalen ros kwijt te kunnen.

Waar parkeren we?

Kom je met de auto? Dan zijn parkeertickets ook via de site te verkrijgen. Parkeren kan aan onder meer op de weilanden aan de Rivierweg en de Groenestraat. Bezoekers dienen de borden te volgen. Op de Groenestraat is ook de kiss & ride-plek te vinden. Op deze plek staan ook de taxi's.

Gaan er nog wegen dicht?

Omwonenden of mensen die in de buurt rijden moeten wel rekening houden met afgesloten wegen. De N338 tussen de rotonde Rivierweg-Koestraat en de rotonde Rivierweg-Zwalmstraat wordt afgesloten. Tussen 19.00 en 2.00 uur is deze weg zaterdagavond en -nacht afgesloten voor al het verkeer.