Gelderland

Zo mooi is Gelderland! Stem nu op jouw favoriete natuurfoto

Een van de 50 favorieten.
Een van de 50 favorieten. © Frank Bosvelt
De ontwakende natuur, sprookjesachtige bossen en verrassende macrobeelden. Uit meer dan 1500 inzendingen heeft onze jury 50 kanshebbers gekozen. Maar welke foto is jouw favoriet?
Dat de Gelderse natuur prachtig is, wisten we natuurlijk allang. Maar daar werden we de afgelopen weken nog eens goed aan herinnerd. Meer dan 1500 Gelderse natuurfoto's kwamen er de afgelopen weken binnen op de redactie van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. De ene foto nog mooier en unieker dan de ander. De fotografen hebben er duidelijk veel tijd, energie en liefde ingestopt!
Breng je stem uit!
Aan de jury de eervolle taak om uit al die inzendingen haar favorieten te kiezen. Maar welke foto is jouw favoriet? Je hebt tot en met 28 augustus de tijd om jouw stem uit te brengen.
Storing tijdens het liefdesspel van kikkers.
Storing tijdens het liefdesspel van kikkers. © Arjen Heeres
De foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Let op: je kan maar één keer stemmen.
Juryprijs en winnaar per categorie
Behalve de publieksprijs maken deze 50 foto's kans op twee andere prijzen, namelijk: de juryprijs en winnaar per categorie. Nieuw dit jaar is de categorie Jeugd met een eigen prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 4 september 2022. Meer informatie over de Gelderse Natuurfotowedstrijd vind je hier.

Klik hier om te stemmen op één van de 50 kanshebbers