Achterhoek

Long-covid en ongeluk, trainer levert contract in

Verheijen (links) heeft zijn contract teruggegeven.
Verheijen (links) heeft zijn contract teruggegeven. © REGIO8
SILVOLDE - Voetbaltrainer Stéven Verheijen keert komend seizoen niet terug als hoofdtrainer van Sportclub Silvolde. De oefenmeester, die in 2020 begon bij de hoofdklasser, kampt met de naweeën van een auto-ongeluk en long-covid.
Het was de bedoeling dat Verheijen deze zomer terug zou keren, maar mede vanwege een auto-ongeluk waarbij hij maandag betrokken was en de gevolgen van long-covid, stelt de trainer dat uit.
Verheijen wordt opgevolgd door Rob Haveman, die afgelopen seizoen Bon Boys uit Haaksbergen onder zijn hoede had, schrijft REGIO8.
De inwoner van Ulft zat de afgelopen tijd al niet meer op de bank. Zijn voorganger bij Silvolde, Dennis van Beukering, was als interim-trainer actief.

Verklaring op site

In een verklaring op de website van de hoofdklasser gaat Verheijen in op zijn toekomst: "Ik heb besloten om mijn contract terug te geven en van daaruit langzaam mijn werkzaamheden binnen Sportclub Silvolde op te pakken. Hierbij denken we in samenspraak met het bestuur aan interne 'train de trainer'-cursussen en scouten van talent."