Arnhem en omstreken

Politie zoekt bij Rijkerswoerdse Plassen opnieuw naar verdachte Arnhemmer

Politie zoekt opnieuw  in Rijkerswoerdse Plassen naar Martijn van de Laar
Politie zoekt opnieuw in Rijkerswoerdse Plassen naar Martijn van de Laar © Omroep Gelderland
ELST - De politie is vrijdagochtend opnieuw in de Rijkerswoerdse Plassen bij Elst op zoek naar de voortvluchtige man uit Arnhem (41). Hij wordt gezocht omdat hij mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw, die vorige week donderdag werd gevonden op de Cuijkstraat in Arnhem.
De zoektocht naar de 41-jarige Martijn van de Laar gaat nog altijd door. Er is eerder al op de Rijkerswoerdse Plassen naar hem gezocht door de politie, maar hij is tot op heden nog niet gevonden.

'Oproep om naar hem uit te kijken blijft staan'

Een ruime week nadat de dode vrouw werd gevonden, zijn er nog geen nieuwe ontwikkelingen te melden in het onderzoek. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er goed wordt meegedacht, maar dat de verdachte vooralsnog niet is aangetroffen. Dat betekent dat het onderzoek volop doorloopt. De oproep om naar hem uit te blijven kijken, blijft staan.

Politie neemt zaak uiterst serieus

De politiewoordvoerder verklaart: "Je mag ervan uitgaan dat we zowel zichtbaar als onzichtbaar alles op alles zetten om hem te vinden. Er is een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) actief. Het laat zien dat we de zaak uiterst serieus nemen. Martijn wordt immers verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de eerder aangetroffen vrouw aan de Arnhemse Cuijkstraat."

Zie ook: