Arnhem en omstreken

Politie deelt naam verdachte in zaak dode vrouw Arnhem

De gezochte Martijn van de Laar.
De gezochte Martijn van de Laar. © Politie/Omroep Gelderland
ARNHEM - De politie heeft de naam bekendgemaakt van de man die wordt gezocht voor betrokkenheid bij de dood van een vrouw in Arnhem, donderdagavond. Het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem.
De politie gaf vrijdag een foto vrij van de man. Ze sprak de zorg uit dat de man een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Wie hem ziet, wordt gevraagd direct 112 te bellen. Van de Laar draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

'Ernstige zaak', zegt politie

Dat de naam van de man nu wordt geopenbaard, is een beslissing van het Openbaar Ministerie. "Het is een inbreuk op iemands privacy, maar nu maakt de ernst van de zaak toch dat de naam bekend wordt gemaakt", zegt een woordvoerster van de politie.
De vrouw werd donderdagavond zwaargewond aangetroffen op de Cuijkstraat. Ze overleed ter plaatse. Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kan de politie nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.

Zie ook: