Arnhem en omstreken

Politie zoekt man na dood vrouw in Arnhem: 'Hij kan gevaarlijk zijn'

De plek waar de vrouw werd gevonden (inzet: de gezochte man).
De plek waar de vrouw werd gevonden (inzet: de gezochte man). © Roland Heitink / Persbureau Heitink (beeldbewerking Omroep Gelderland)
ARNHEM - De politie heeft een foto vrijgegeven van een man die wordt gezocht in het onderzoek naar het overlijden van een vrouw in Arnhem. Zij werd donderdagavond zwaargewond aangetroffen op de Cuijkstraat en overleed ter plaatse.
De politie onderzoekt de dood van de vrouw en is daarbij dringend op zoek naar de man in kwestie, van wie de naam niet is bekendgemaakt. Mogelijk is hij betrokken bij de dood van de vrouw.

Politie: bel 112 als je hem ziet

De politie spreekt de zorg uit dat de man een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Wie hem ziet, wordt gevraagd direct 112 te bellen.
Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. De politie kan daar op dit moment nog niets over meedelen, net zoals niets gezegd kan worden over de identiteit van de overleden vrouw.
De vrouw werd donderdag rond 22.15 uur gewond op straat gevonden in de wijk De Laar-West. Toegesnelde hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten.
Zie ook: