Rivierengebied

Veelbesproken Boer zoekt vrouw-avontuur van Rob zit erop

Boer Rob kwam alleen naar de reünie.
Boer Rob kwam alleen naar de reünie. © KRO-NCRV
DEEST - Het Boer zoekt vrouw-avontuur van fruitteler Rob Janssen uit Deest zit er nu echt op. In de laatste aflevering van het populaire tv-programma was te zien dat zijn zoektocht naar een partner geen gelukkige afloop had. En dat was allesbehalve een grote verrassing voor de kijkers.
Ze lieten er bij de ontknoping van Boer zoekt vrouw geen gras over groeien. Al aan het begin van de laatste aflevering werd duidelijk dat Rob zonder 'zijn' Wendy naar de reünie was gekomen.
“Je moet op dezelfde golflengte zitten”, probeerde Rob de afwezigheid van Wendy uit te leggen. “Ze wilde echt een wauw-effect, maar dat was er niet van haar kant.”
Voor de kijkers kwam die mededeling niet als een grote verrassing. Hoe langer het seizoen duurde, hoe ongemakkelijker de situatie tussen Rob en Wendy werd. Kijkers van het programma raakten er maar niet over uitgepraat.
De kersenteler was dolverliefd, maar het gevoel was niet wederzijds. Rob probeerde het nog een paar keer met zijn gitaar. Zo speelde hij een serenade op de romantische trip in Frankrijk.
Rob en Wendy tijdens de logeerweek.
Rob en Wendy tijdens de logeerweek. © KRO-NCRV
“Als er iemand alles aan gedaan heeft om de vrouw voor zich te winnen, dan ben jij het”, zei presentator Yvon Jaspers. “Ik ging all the way, ik ging er helemaal voor. Ik was helemaal weg van Wendy, hoteldebotel verliefd op haar. Alleen het kwam niet van haar kant”, zei Rob. “Ik hoopte dat dat kwam. Dan ben ik inderdaad iemand die net zo lang doorgaat tot ik echt keihard van de andere kant krijg: Rob, ik voel het niet voor jou.”
Ik wil te graag
Al bij het lezen van de brief en het zien van haar foto was Wendy zijn grote favoriet. Maar hoeveel de Deestenaar zich ook uitsloofde, hij is nog altijd single. “Ja, ik wil het te graag goed doen”, beaamde hij in de aflevering.
“Hoe dat komt? Ik heb een laag zelfbeeld, ben niet trots op mezelf. Dat wil ik snel compenseren door te laten zien wat ik wel kan en waar ik goed in ben. Ik heb het vertrouwen dat er iemand rondloopt die daar wel doorheen kan kijken. Die het mooi vindt wat ik doe en die kan accepteren dat ik soms iets te veel naar haar toekom. Ik geloof nog steeds in de liefde.”