Arnhem en omstreken

Daan Hartgers neemt na 15 jaar afscheid van Omroep Gelderland

Daan Hartgers tijdens zijn laatste uitzending op Radio Gelderland.
Daan Hartgers tijdens zijn laatste uitzending op Radio Gelderland. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Daan Hartgers presenteerde vandaag voor de laatste keer zijn programma 'Zin in zondag' op Radio Gelderland. Hij maakte dit programma de afgelopen jaren iedere zondagochtend. Daan was vijftien jaar aan Omroep Gelderland verbonden.
Daan begon bij de omroep als de muziekcoördinator. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de muziek die gedraaid werd op Radio Gelderland. Deze rol is hij vijftien jaar blijven vervullen. Daarnaast was hij met veel passie en enthousiasme verantwoordelijk voor de Kerstconcerten op Omroep Gelderland.

Zin in zondag

Luisteraars kennen Daan vooral als de presentator van Zin in zondag. Een populair programma op de zondagochtend waar zingeving, de natuur en klassieke muziek centraal staan. Vandaag had hij na zeven jaar zijn laatste uitzending. Hij sloot af met muziek van Daniël Lohues met het nummer 'Als de liefde maar blijft winnen'.
Bekijk hieronder hoe Daan zijn laatste uitzending afsloot.
Daan presenteerde zijn laatste 'Zin in zondag'.
Daan gaat nu naar de christelijke radiozender Groot Nieuws Radio. Hier gaat hij een middagprogramma maken dat iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur wordt uitgezonden.